ריקודי עם בחוגים

nofari14

New member
ריקודי עם בחוגים

ברוב החוגים יש יותר מידי ריקודי זוגות ומעת ריקודי מעגלים ובמיוחד לא שמים ריקודי דבקות שהם הריקודים הכי היפים בריקודי ההעם וכמו כן המרקידים פוחדים ללמד דבקות מפני שהם אולי בעצמם לא יודעים ללמד או חושבים שזה קשה לרוקדים ללמוד לדעתי בכל חוג שרוקדים כ4 שעות צריך לפחות לשים 10 דבקות
 

nofari14

New member
לשרק 2 היחיד

שרק 2 היחיד אתה לא היתיחסתה לתוכן המאמר שלי אלה רק לגיל שלי נא להתיחס לעיקר
 
נופרי.ראשית ברוב ההרקדות יש יותר

מעגלים מזוגות. שנית קיראי תשובה אחרת שלי,להודעה שלך. טעם האנשים משתנה עם השנים ומנגינות הדבקה צורמות לרבים את האזניים. המרקידים ודאי שיודעים ויכולים ללמד דבקות, זאת בכלל לא בעיה בשבילהם ואפילו קל יותר ללמד דבקות מאשר ריקודים מורכבים ומסובכים שהיום יוצרים. בקיצור המרקידים נותנים את מה שמבקשים הרוקדים שהם הצרכנים שמשלמים את הכסף.
 

אביגל ג

New member
נופר,

אולי בהרקדות שאת הולכת אליהן יש יותר זוגות ממעגלים. מי אמר שהמרקידים פוחדים ללמד דבקות? אגב, ביקשת מהמרקיד/ה שאצלם את רוקדת ריקוד דבקה? ואם כן, מה הוא/היא ענו? אני לא חושבת שבכל הרקדה חייבים לשים 10 דבקות. כל מרקיד הולך לפי הרפרטואר שהוא שם בהרקדה, ולפי איך שהוא קורא את הקהל. אם הקהל לא יודע/לא אוהב דבקות, אז זה לא מתאים לשים דבקות. אי אפשר להכריח.
 
למעלה