ריקודי זוגות

ריקודי זוגות

איזה כיף לכל הרוקדים זוגות אני התחלתי השנה ב"מתחילים זוגות" וזה מאוד קשה לי ולבן זוגי כי שנינו מתחילים מ-0 וכל שבוע יש לנו מצב של תחושה עם חוסר ידע מוחלט וכשמתחילים להתנגן השירים אנחנו עומדים כמו - 2 שזרוקו אותם מהחלל החיצון ולא יודעים עם הידיים צריכות להיות באחיזת מותן או אחיזה גבוהה או סתם לתת ידיים ספרו לי במידה וגם לכם היתה את אותה תחושה בהתחלה כי לפעמים הקטע בריקודי זוגות מייאש אותי ואני רוצה לפרוש......

danielia1

New member
זה בערך כמו עקומת ההסתברות...

בהתחלה לא יועים כלום, כלומר שואף ל0 ככל שמתקדמים זוכרים יותר ועולים עם הגראף במשך הזמן לומדים המון ריקודים ואז שוב מתבלבלים - יורדים במדרון התלול של הגרף מצד שני... עד שנמאס לרקוד והנה הגענו לקו ה0 שוב.

ממש לא כך... זה יותר כמו ללמוד

לנסוע על אופניים... לפחות בריקודים קלים.. בהתחלה נופלים המון, יש חוסר קואורדינציה - עד שלומדים...אח"כ... גם אם לא תרקוד 10 שנים, ויתנגן השיר, תוכל לשחזר לפחות חלק מצעדי הריקוד...מניסיון.

אביגל ג

New member
מסכימה עם שרק...

ובנוסף, הפרישה מהריקודים (בגלל היאוש מריקודי הזוגות) היא סוג של בריחה...ובריקודים, שזה אמור להיות סוג של תחביב והנאה, אין ממה לברוח.. בקיצור, ההמלצה שלי היא להמשיך לרקוד ולנסות, ולטעות גם בדרך... אבל לא לוותר. ולהמשיך! אני מאווווד מבינה אותך...אני מכירה מישהו שקשה לו מאוד לרקוד ריקודי זוגות, אבל לאט לאט הוא זוכר ריקודים, גם אם הוא למד אותם 3 פעמים וחזר עליהם 10 פעמים...בסוף הוא קלט משהו ועכשיו הוא יודע עוד ריקוד. היאוש לא יעזור...צריכים להיות אופטימים וחזקים. וככה לאט לאט מצליחים

danielia1

New member
הכוונה היא ל 30 שנה.... עד שחוזרים

ל.... אז בינתיים לא להתייאש ולהנות ממה שיש.

לרקדנית באדום

אצל מאיר אמסלם בבית ההסתדרות בק.שפרינצק בכל יום ג' מהשעה 19.30 מדריך מעולה ממליצה מאוד "חובה" לבוא עם בן זוג מראש

יודעת שמאיר אמסלם מדהים.

אני רוקדת אצלו ביום חמישי בבית הלוחם , מתענגת על כל שניה שם , בשלילשי הקרוב אני יבוא לשפרינצק, אני מקווה שהחוג הוא למתחילים, מעולם לא רקדתי זוגות תודה

למעלה