ריקודי בטן נוסח 1990

ריקודי בטן נוסח 1990

היום יצא לי לראות תוכנית תיעודית על כנס ריקודי הבטן שהיתקיים בשנת 1990 בירושלים במסגרת פסטיבל ישראל. כשזה היה הייתי בערך בת עשר ולא חשבתי בחיים שלי שאני ארקוד ריקודי בטן. הייתה שם דבי גולדמן, ועוד כראוגרפים שהביאו מארצות שונות (גרמניה, ארה"ב, הולנד...) למה שלא יתקיים שוב כנס שכזה בארץ? היה יכול להיות מאוד מעניין, לראות סוגים שונים מרחבי תבל, לא?
בקיצור היה ממש מעניין לראות אם משהו רוצה לצפות בקלטת יש לי אותה אפשר לכתוב לי דרך הפורום. יעל

באלאדיה

New member
למה? המצב הביטחוני...

באמת חבל. מעטים האנשים שמוכנים לבוא. תודה על ההצעה, אולי נעשה בקרוב עוד ערב וידאו..

rafy lerner

New member
היי יעל

זה רפי לרנר את זוכרת אותי דיברתי איתך לגבי זמנתך ליום הולדתי. אשמח מאד אם אם תשלחי אלי את הקלטת. אני מניח שאת מעתיקה אותה או משהו כזה. בקיצור צרי עימי קשר בבקשה. 052583270 או שתוכלי לשלוטח אלי את הקלטת אל כתובת: רח' סולד 12 רעננה

אין בעיה

היי רפי, איך הייתה היומולדת? אני מקווה שנהנת
אני אשלח לך אבל אני צריכה לעשות לך העתק. אני כבר אדבר איתך בטלפון צ'או יעל

rafy lerner

New member
היי יעל

היום הולדת היתה פיצוץ מנהל המסעדה אמר שזאת הייתה אחת החפלות הנהדרות שהיו לו שם. הוא רצה לעשות שוב משהו כזה רק מצומצם יותר. מה דעתך? שאלה נוספת: יש לך עוד חומר מצולם על רקדניות בטן? אשמח מאד אם כן. יעל תודה מקרב לב רפי נשתמע בקרוב.

היי רפי

אני מצטערת לאכזב, אך אין לי יותר מדי חומר, אני אוספת בעצמי עכשיו, אני אשמח לעזור כאשר יהיה. יעל

rafy lerner

New member
שוב היי יעל

אז בכל אופן נהיה בקשר לגבי הקלטת שאמרת לי שתשלחי לי? תודה רפי

רזלה

New member
איפה ראית את התכנית../images/Emo35.gif משום ש..

אני הייתי באחת מההופעות באותו כנס ב-1990, הרבה לפני שבכלל חלמתי שאני עצמי אלמד ריקודי בטן, לא כל שכן אופיע על במה...
ומאוד אשמח לצפות בתכנית על אותו הכנס. אני זוכרת את עצמי פעורת פה לנוכח הביצועים. מאוד אהבתי רקדנית (אני חושבת שהיא היתה אנגליה) בשם ונדי בונוונטורה, שרקדה משהו בסגנון בלאדי. והיה שם גם איברהים פראח המנוח, שהיה כ"כ גברי בריקוד שלו. בקיצור - בין תיאטרון, לקונצרט הלכתי אז גם למופע הזה, וכנראה ששם נטמן הזרע שהבשיל כעבור שנים ללימוד ריקודי בטן וכל המכורות יודעות כבר לאן זה מוביל...
יעל

../images/Emo132.gifבלימודים

אני לומדת עכשיו בסמינר הקיבוצים הוראת מחול והתעניינתי לגבי מחול מזרחי וזה מה שהיה בסיפרית הווידאו. אם תרצי תצרי איתי קשר ואני אראה לך את הקלטת. את גרה בתל אביב? אפשר להיפגש. יעל

רזלה

New member
בשמחה../images/Emo13.gif

אני אמנם לא תל-אביבית אבל נמצאת שם לפחות פעם עד פעמיים בשבוע. אני אצור איתך קשר דרך התיבה וננסה להיפגש.. יעל

למעלה