ריקודים של פעם

mikofrik

New member
ריקודים של פעם

אני רוקד בצפון אצל ירון כרמל ואבי אמסלם ויש לי בקשה מהם כאן בפורום -נא לא לשכוח ריקודים ישנים ויפים של פעם , לדוגמא : בחמישי האחרון זאביק שהחליף את ירון שם את מחול רחל , קומו נעלה ועוד. היה מאוד מרענן להזכר בריקודים כה יפים שלצערי לא שמים יותר. אז בבקשה לשוב ולו במעט למקורות.

אנדי54

New member
אם הריקודים שהזכרת נקראים אצלך

'מקורות', איך נקרא לריקודים נוסטלגיים כמו (סתם שליפה מהמותן) 'אהבת הדסה', 'מחול עובדיה', 'מחול הנוער', 'אי הטל' ועוד רבים שכאלה?.. לריקודים שהזכרת טרם מלאו 10 שנים!..

ח נ ה 1 5

New member
../images/Emo168.gifהרקדה נוסטלגי

אם אתה רוצה לרקוד רקודים ישנים שאנו קוראים לזה "נ ו ס ט ל ג י ה" אז יש לך במשך החודש כל מוצאי שבת כך: שבת ראשונה אצל אבי אמסלם במגידו
שבת שלישת לחודש אצל זאב ניסים בקיבוץ אלונים
שבת אחרונה לחודש רמת ישי בבית מרים אצל דוד בן נעים
והקצפת היא כל יום שישי אחרון של החודש בקיבוץ גניגר עם יאיר בינו משעה 17.00 עד 23.00 או גמר הכוחות מ ו מ ל ץ מ א ו ד מ א ו ד כולל ארוחה קבלת שבת ושירה בציבור פה מאוד ומרקדים אורחים

AyeleDance

New member
לא מכירה את הרפרטואר של אבי אבל...

ירון שם הרבה מאד ריקודים ישנים - הרפרטואר שלו כנראה שונה - אך אם תבקש ממנו - ולא על דפי הפורום - אני מאמינה שיענה לבקשתך. ןד"א הרפרטואר השונה והאוירה השונה שמשרה מרקיד מחליף ודוקא בחוג שאינו שלו, היא הסיבה לא לוותר על הרקדה כשיש מחליף - זו יכול להיות חוויה מרעננת א

sweetsarit36

New member
הפתעה...../images/Emo13.gif

שלום לך מיקו פריק
נחמד לפגוש מישהו מוכר פה... תהיה בקשר

למעלה