ריקודים סלונים

SIVAN6C

New member
ריקודים סלונים

מישהו אולי יודע איפה אפשר ללמוד או ריקודי סלסה או משהו בסיגנון? אבל לגילים גדולים יחסית מעל גיל 18. ואם יש מכון שזה כל פעם משלמים לשיעור ולא לשנה שלמה... אני ישמח לתשובה... סיון

d a l i a l

New member
אם אני לא טועה- בימי שלישי

חוג לריקודי שנות ה-60 בבית ספר היובל...

SIVAN6C

New member
אבל זה לא ספציפי לריקודים סלונים

אבל אני יבדוק את זה בכל מקרה .. תודה על העזרה.. יש עוד מישהו שיודע?

d a l i a l

New member
עוד פרטים

מתנס מודיעין (מבוגרים,גיל הזהב) טלפון: 08-9702210 ריקוד שנות השישים ריקודים סלוניים ולטינים. בהדרכת: מוטי קוצר ושולה ברקת

SIVAN6C

New member
אני יודעת שאני ישאל שאלה

דפוקה אבל איפה זה מתנס מודיעין? אני לא ממש מכירה את מודיעין למרות שאני גרה כאן.

d a l i a l

New member
זאת פעילות של המתנ"ס

אך מתקיימת בבית ספר היובל או אופק...כדאי שתתקשרי לברר.

yoelth

New member
זו בכלל לא שאלה דפוקה

גם מנהל המתנ"ס מחפש את המתנ"ס.... התשובה היא שאין מתנ"ס. יש משרד אומלל בדיוק בכניסה לעיר מול תחנת הדלק דור מעברו השני של שד' החשמונאים.

השמצה לא ראויה...

החברה למתנ"סים היא ארגון עני בתקציבים. אל על פי כן היא עושה כל מאמץ להפעיל פעילויות שונות לטובת הציבור ע"י שימוש בהמון מתנדבים . למשל במודיעין לקחו על עצמן כמה נשים ללמוד וללמד את נושא כיסאות הבטיחות ברכב והיום הן מהוות "אורים ותומים" בכל הארץ לנושא ומקבלות מידעים ממשרדי התחבורה והבריאות. יש מתנדב אחד (אופס...זה אני...) שמעביר הדרכות עזרה ראשונה והחייאה לציבור - דבר שלא קיים בשום מקום אחר בארץ ומגיעים אליו מרחבי המדינה. יש חוג של אנשים מבוגרים שלמדו את חוקי התנועה ומחלקים אזהרות לנהגים שמבצעים עבירות תנועה. יש למשל את חוג הריקודים שבעקבותיו החל שרשור זה ועוד... בתשובתך פגעת קשות באנשים שעושים ימים ולילות למען הציבור ללא שכר ושלא על מנת לקבל פרס...

yoelth

New member
שום פגיעה ושום השמצה - להפך

אמנון יקירי אני מחובר חזק מאוד לחברה למתנסים מזה כעשרים שנה. הייתי ממייסדי המינהל הקהילתי של פסגת זאב (מתנ"ס+מניהלת) פעיל, מתנדב וחבר הנהלה במשך 15 שנה. בדבריי אין השמצה ואין פגיעה. הכוונה הייתה למבנה הפיזי ולא לפעילות. הבן אדם חיפש את הבניין של המתנ"ס. זה שאין כאן מתנ"ס זו תעודת עניות לעיר הזאת ולא מנהל המתנ"ס אשם בזה ,אלא גורמים עירוניים ומתנ"סיים. הגדרתי את המקום (הקרוון) כאומלל וזה מדוייק. לא נאה ולא יאה לעיר העתיד. אין כאן שום פגיעה ושום השמצה ושום ביקורת על הפעילות לה אני גם שותף.

אז בא נעמיד דברים על דיוקם..

אכן משרדי המתנ"ס , כמו המון משרדי עירייה , יושבים באתר הקראוונים. איני חושב את הקראוון לעלוב ו/או אומלל כי הוא משרת את מטרתו. אבל...פעילויות המתנ"ס מתנהלות במקומות ראויים לחלוטין כמו המרכז לגיל הרך שהוא סמל ודוגמא לריכוז הפעילויות בגיל זה, מועדון הנוער ברחוב עמק דותן שמהווה אבן שואבת לפעילי הנוער במודיעין ועוד... נכון שנהוג היה בערים אחרות להקים "מבנה מתנ"ס " שבו מתקיימות כל הפעילויות אבל, לדעתי, פיזור פעילויות המתנ"ס ברחבי העיר מקרבת פעילות זו למכסימום אוכלוסיה..

yoelth

New member
זווית ראייה נוספת

בעיר בסדר גודל כמו מודיעין יצטרכו מבנה מרכזי אחד +שלוחות כדי לתת מענה לפיזור הגאוגרפי. רק אחרי שיש לך מבנה שלך אתה יודע להעריך כמה זה חשוב: יש לזה השלכות על נושאים כמו: ניהול, שליטה, פיתוח, אחריות, יצירתיות, תקציבים ועוד ועוד.. אמנם במודיעין קיימת בעיה גורפת של מבני ציבור, אבל הנהלת המתנ"ס צריכה לעסוק בזב שוב ושוב ושוב. העיר קיימת כבר כמעט 10 שנים ותקציב למבנה לא נראה באופק (אגב, שטח למתנ"ס המרכזי הוקצב כבר מזמן בעמק האלה מול בית הספר). לו היה לנו (ולצערי אין לנו) ר' עיר חזק וכריזמטי - הוא היה עוסק מרבית זמנו בגיוס משאבים. במקרה הזה חייבים, ככל הנראה, תורם מחו"ל. ההתרשמות שלי היא כי בתחום הזה אנחנו במצב גרוע מאוד. אני ירושלמי במקור ושם טדי קולק ואחריו אולמרט היו חזקים מאוד בגיוס תרומות וזה הביא תנופה גדולה לירושלים. קברניטי העיר, אם כן, חייבים להתעורר. ואנחנו התושבים שאכפת להם, צריכים להוות קטליזטור שיאלץ אותם לעשות זאת. ויפה שעה אחת קודם.

פרטים מדוייקים

בתור אחד הרקדנים.... כל יום שלישי משעה 20:30 ןעד שעה 23:00 בבי"ס אופק (רחוב עמק דותן לקראת היציאה לכביש מכבים-רעות) ריקודי שנות השישים עם מוטי קוצר ושולה ברקת מ 20:30 עד 21:00 לימודים לאלה שלא יודעים מהצעד הראשון (שבוע שעבר למדו צ'ה צ'ה צ'ה) מ 21:00 עד 23:00 ריקודים כולל כל הסגנונות , כולל שורות, כולל מיקסרים (לצערי..). המחיר 30 ש"ח לאדם אבל מי שמתכנן לרקוד איתנו קבוע קונה כרטיסיה של 10 כניסות ב 250 ש"ח כיף גדול והנאה צרופה

פשוט מגיעים..

לא לשכוח שלא מדובר בריקודי עם אלא בריקודי שונות השישים ולכן יש להגיע עם נעלי עור/סקי ולא נעלי התעמלות ועם לבוש הולם...

למעלה