ריקודים בטורונטו

ריקודים בטורונטו

תהיתי האם במקרה מישהו יודע על הרקדות ריקודי עם שמתקיימות בטורונטו. אמנם הסבירות גבוהה שזמן ללכת להרקדות לא יהיה לי בזמן שהותי הקצרה שם, אבל עדיף שיהיה לי את הידע ולא אשתמש בו, מאשר אזדקק לו ולא יהיה לי.

רוח ים חביבה

בעיתון "רוקדים" מופיע מדריך אחד עם שני חוגים: TORONTO Teme Kernermen 416-630-5871 Monday 18:00-22:30 Beit Avraham 613 Clark St. Tuesday 20:00-23:00 BJC 4588 Bathurst St. מעבר לכך נסי להתקשר למוריס פרץ (עברית וצרפתית, אנגלית לא כל כך טוב) בטלפון:4283-683-514 הוא אמור לדעת אם יש עוד. מידע זה ואחר, אך בעיקר כתבות שלבטח יעניינו אותך, תוכלי למצוא במגזין "רוקדים" שכמובן אשמח לצרפך לקהל מקבליו בארץ ובעולם.

עוד על הרקדות בטורונטו

בריזה שלום לך. תמי קרנרמרן כבר לא מרקידה שנים, מחליפה אותה בת טיפוחיה(שאינני זוכר את שמה כרגע) ההרקדה שלה ביום שלישי ב- JCC, מהשעה: 19:30, ההרקדה קטנה אך נחמדה מאוד, עם אוירה טובה ואנשים חמים. ביום חמישי יש גם הרקדה באולם ספורט(לא זוכר את שם בית הספר), ולמדריכה שם קוראים: סופי. ההרקדה גדולה, רמה מתקדמת, יש גם ריקודי זוגות. גם שם מתחילים מהשעה: 19:30. רשמי את מס' הטלפון של אחותי בטורונטו, היא רוקדת קבועה בכל החוגים שם, ותשמח לעזור ולכוון אותך. אתי אוחיון:4167364448 . תהני מהנסיעה ותחזרי בשלום (טורונטו יפה מאוד). יום טוב.

למעלה