ריקה שולטת

Apikachu L

New member
ריקה שולטת

לא, באמת. זה היה פרק ממש טוב. אני לא אהיה כאן הרבה, כי אני ביא'... והמערכת די מרובעת אצלנו... רוב הימים מסיימים ב4 ו5. מצטערת.

Digi Lista

New member
תהיי מתי שתוכלי../images/Emo13.gif

אני נורא מפחדת שעכשיו כשלכולם יהיו לימודים ואין הרבה חדש בתחום הפורום יהיה ממש שומם... ולגביי הפרק-הייתה לי איזו שאלה לשאול...אה,כן כשריקה עומדת ברמזור וריינמון מופיעה האם מדובר בשחזור שיחה או שהיא באמת שם?אבל אם היא שם איך לא מבחינים בה שאר האנשים?לכן נראה לי שזה רק בראש של ריקה... בפרקים האלה ריקה ממש קשוחה וגילמון,הנרי וטריירמון ממש משעשעים

gill142

New member
לא לדאוג, אני לפחות, רוב הפעמים

יהיה פה מקסימום בשתיים, אני בו', אז או שאני מסיים בעשרה לאחד (בבית עד 1 ועשרים), או שאני מסיים ב 13:35 (בבית עד שתיים)!

זה היה הפרק שטריירמון דיג'יגדל?

השיחה של ריקה עם רנאמון ברחוב לא הייתה ברורה לי. רגע אחד היא שם ורגע אחד היא לא? ואף-אחד לא שם-לב? מה בדיוק קרה שם? טאקאטו דביל, כשהוא חשב שחטפו את גילמון. מה זה היה אמור להיות?@_@ ורנאמון חלשה מדי. היא לא הזיזה לגילמון בכלל. בקרב הראשון שלהם היא הייתה עם האגרוף ברזל הזה, היכתה בו ועפה אחורה. בחנייה, ההתקפה שלה סתם התפוצצה אליו ולא קרה לו כלום! בהחלט פרק מלא בדברים לא מובנים. וציטוט שאהבתי: סוזי: "ארנב קירח! ארנב קירח!" הנרי: "היא הלכה." טריירמון: "לא מספיק מוקדם." או משהו כזה. הזיכרון שלי דפוק.

WoLfN

New member
אבל... אבל...

רנמון היא באמת הטירונית הכי חזקה. כאילו, מי, גילמון? לא הוא לא. טריירמון? לא חושב כך. [תדמיינו את זה באנגלית, זה נשמע הרבה יותר טוב...
] אני מתכוון, לכו בשיטת האלימינציה... X_X

WoLfN

New member
וגם כל שאר הטירונים.

מונודרמון, לופמון... היחיד שאולי משתווה לה הוא אימפמון, אבל רק הוא. וכל האפשרויות של מרין אנג'מון וגווארדרומון גם כן חלשות. [אני לא טוען שגוממון הוא חלש, אבל... |אנחה|]

למעלה