ריקה יוצאת

ריקה יוצאת

ואני ממש שמחה,כי אני בכלל לא אוהבת אותה ובכלל אני לא אוהבת זאבים בודדים,חוץ ממאט אולי (למרות שגם אותו מאוד שנאתי בעונה הראשונה) טוב,עכשיו ההצבעה הקבוצה היא:טאי,דייויס,טאקויה,קן,קואיצ'י,מאט וקוג'י. אסור להצביע נגד טאקויה. אני כרגיל מצביעה נגד קן.

Digi Lista

New member
את שמחה???

הלב שלי נשבר טוטאלית ככול שהמשחק מתקדם... טוב אני מצביעה בלית ברירה שוב נגד מאט.

Digi Lista

New member
צחקתי איתך.

מה קורה איתך,נראה לך שהייתי רצינית בקטע הזה?ברור ששמחתי כשמי שאני לא אוהבת יצא,סתם רציתי להגיד שבזמן שאת שמחה אני נקרעת מבפנים ולא יודעת להחליט... זה לא היה בקטע רציני(אנשים,אתם אמורים להתרגל אליי כבר,לפעמים התגובות שלי קיצוניות הרבה יותר ממה שהתכוונתי שיהיו...)

Ray girl

New member
מאט?!

תגידי את סתומה?! <<חונקת את ליסטה>> הוא זאב בודד!

Digi Lista

New member
בלי חניקות...,זה משחק...

הוא זאב בודד אבל איך אני יכולה לבחור בין נערי המשקפת לזאבים הבודדים?אני מאוד אוהבת את שתי הקבוצות...אני לא יכולה להעיף את נערי המשקפת...

CoolBoy14

New member
אוף גם לי בא להצביע בזה

אבל חצי מהדמויות אני לא מכיר בכלל אז זה לא פיר

Digi Lista

New member
בהתחלה היו כול הדמויות...

לאט לאט הלכה והצטמצמה הכמות(משתי קבוצות גדולות אוחדו אלה שלא העפנו לקבוצה אחת...),אתה יכול סתם לזרוק שם ואנחנו נרחיב לך מי הדמות(זה יהיה כיף,ניתוחי אופי
)אפילו בהודעה חדשה(ככה הסברנו גם לאורנית קצת למרות שאפילו פרק אחד היא לא ראתה...),זה יהיה מעניין(מישהו אמר מגילות?
)...

Digi Lista

New member
היה לי באמת חיזיון בנושא...../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

מהרגע שהצטרפת קלטתי אנרגיות שליליות נוטפות ממך כנגד טאקויה(
),בהתחלה אמרתי לעצמי(הייתי אומרת שחשבתי אבל אני לא כי יש לי פטור מלחשוב...
)שזה לא יכול להיות ובטח אם תצביע ישר תבחר להוציא את טאקויה...עכשיו קראתי שאתה רוצה שטאקויה ינצח והגעתי למסקנה שזה לא היה צפוי בכלל,רציני חטפתי הלם קרב רציני,נראה לי שבגלל ההפתעה האדירה הזאת אני לא אישן בלילות הקרובים...

Ray girl

New member
למה?!

למה לא בקן? הוא אפילו לא זאב בודד הוא גאון... ;______;

ממממ..

החלטות,החלטות,החלטות... מממ..מאט \: כמה שאני אוהבת אותו!ואני באמת חולה עליו! אבל מממ..הוא היחיד שאני מסוגלת להוציא.. את טאי-אין סיכוי שהוא יצא וחוץ מזה,הוא חמוד!!הוא כזה מתוק בסרט!! דיוויס-הוא כזה מאמי!!!!!!*מחבקת את דיוויס* טאקויה-טוב,אי אפשר להוציא אותו P: קן-בתור פאנגירל של קן,הייתי מצפה ממכם לדעת שאותו אני ממש לא הולכת להוציא!מתוק שלי!!^_^ קואיצ'י:נו באמת..הוא כזה מתוק!!ומזכיר לי את קן באיזושהי דרך P: קוג'י-נו באמת?!..הוא כזה מושלם!לא יהיה חבל להוציא אותו??! וככה נשאר לי בצער רב וביגון להוציא את...מאט.. ^^'

למעלה