ריקברי לחתול

gili667

Member
ריקברי לחתול

מהבי"ח יצאה עם רויאלקנין
https://www.petpoint.co.il/product-1399-מעדן_רויאל_קנין_מזון_רפואי_ריקברי_לכלב_ולחתול.aspx

נגמר לי ולוטרנרית שלי יש מוצר אחר שלטענתה זהה
https://www.petpoint.co.il/product-1476-שימורי_הילס_מזון_רפואי_AD_לחתול.aspx

כפי שניתן לראות יש הבדל גדול במחיר המוצרים מה שמעלה אצלי מעט את החשש
כמובן שאשמח לחסוך שהרי רק הריקברי הוא מאות שקלים לחודש , אך אם יש הבדלים אעדיף ללכת על הטוב ביותר

מדובר בחתולה כבת 10 , בררנית מאד באוכל ובשלב מסויים אמרנו לה : זה מה יש תסתדרי וכעבור 3 שבועות הפכה ל"שלד" - כתוצאה מכך התקינו לה צינור הזנה
התברר שהיתה אנמיה , דלקת וטפיל דם - טופלו ..כן יש בעיות במעיים או לימפומה או מחלה הדומה לקרוהן בבני אדם

הריקברי נועד להבטיח תזונה מלאה שלה גם אם לא תאכל שום דבר אחר [אציין שהיא אוכלת אם היני מצליח לקוע לטעמה , רק שזה כל הזמן משתנה ולכן לא תמיד קולע]

תודה

yaelofer

New member
ריקברי ו-AD זה אותו מוצר אבל כל אחד מיוצר ע"י חברה אחרת.

ריקברי הרבה יותר משתלם כלכלית כיוון שהוא כמעט כפול בגודלו מה-AD.
אם לחתולה שלך יש בעיית מעיים ייתכן ובכלל לא מתאים לה ריקברי או AD אלא מזון רפואי ספציפי לבעיות מעיים, שהוטרינרים בוודאי יוכלו להגיד לך איזה מזון רפואי מתאים לבעיות מעיים. (אם היא לא תאהב את האוכל לבעיות מעיים אז בלית ברירה אפשר יהיה לתת משהו אחר, העיקר שלא תצום, כיוון שלצום זה גרוע הרבה יותר מאשר לאכול אוכל לא מתאים לבעיה שיש.)

gili667

Member
תודה , אכן בהכנת המזון נראה היה לי שנוצר פחות

את הריקברי קבעו בבית חולים הוטרינרי , הם אלו אבחנו את הבעיה במעיים
לאבחנתם לימפומה או קרוהן
&nbsp
מהו המזון המתאים לבעית מעיים וניתן להזין דרך הצינור?

dimitrygo

Active member
מנהל
תחשב מחיר לגרם ותראה שאין הבדל: 7.08 אגורת לגרם של ריקברי

ו-7.18 אגורות לגרם של A/D
&nbsp
המזונות האלה עשירים מאוד ונועדים לחזק את החתול אחרי מצבים קשים. אני מניח שזו הסיבה שרשמו לחתולה שלך ריקוברי.

gili667

Member
כמדומני שהוטרינרים מתיחסים אליהם כזהים

דהינו אחד ליום , יתכן שאחד מרוכז יותר?
&nbsp
הריקברי לא נשאר לי כדי לבדוק תכולה אך בשני כמה שלא הסתכלתי אין פרוט כמות תזונתית
&nbsp
אכן משתמשים בריקברי כי החתולה מוזנת דרך צינור ולשם כך צריך אוכל מיוחד
&nbsp
&nbsp

למעלה