ריצוף

ג א ר י

New member
ריצוף

אנו מעונינים לרצף: כחודשיים אנו אובדי עצות לגבי טיב הריצפה: אנו מחפשים ריצוף (60X60 לייזר)קלסי,ופרקטי מבחינת נקיון כי אנו לא משועבדים לנקיון. שאלותינו: סיני טורקי,ספרדי ו איטלקי-מה עדיף (מבחינת נקיון-פרקטי)תוך התיחסות גם למחיר(ראינו אריח סיני אבל אנו חוששים לגעת בו) הריהוט בסלון הוא כולו חום ונגה-איזה גוון אנו יכולים לרצף?האם קרם גידים יכול להתאים או שהוא כהה? אנו רואים בחנויות אריחים בהירים או כהים -צהובים וכו', אנו מתקשים למצוא את שביל הזהב לבחירת הגוון המתאים? איך ניתן לראות את הצבע האמיתי מכיוון שבחנות יש השתקפויות של תאורה מכל הגוונים וזה מבלבל. בברכה

fireman

New member
ניקיון ופרקטיקה

אינם נגזרת של ארץ יצור אלא של גוון גוון בהיר יראה כל לכלוך קטן, כמוהו גם גוון כהה במיוחד. רצוי ללכת על גווני ביניים בנוגע לבחירת גוון מבחינה עיצובית אני אשאיר את זכות התגובה לגולשים האחרים. אם יש אריח שמבחינתכם זה "כמעט" בקשו לקחת אחד הביתה. בהצלחה.

tacher

New member
הכי פרקטי - גרניט פורצלן

אני מניחה שזה גם מה שאתם מסתכלים עליו לפי ארצות הייצור שציינת, מהבחינה הזו איש באמונתו יחיה, אבא של חברה טובה שהוא יבואן ייעץ לנו שאין באמת הבדל בין ארצות הייצור אלא מה שמשנה זה שיהיה לנו מספיק אריחים 'ספייר' לתיקונים עתידיים מאותה הסדרה (נראה לי שקנינו מייצור טורקי בסוף, אבל באמת שלא הסתכלנו במעמד ההחלטה על הנתון הזה). אישית לא אוהבת את הדגמים עם הגידים כי מדובר בחזרה של אותה הדוגמה על כל האריחים וזה יכול לעצבן אותי (יש אריחים יקרים שבהם יש 5-6 סוגי חזרות - אבל המחיר בהתאם), אנחנו בחרנו בסגנון 'מעונן', גם הריהוט שלנו כהה מאוד ודווקא הלכנו לכיוון האפור, בכל אופן תקרבו את האריח שמוצא חן בעיניכם לחלון או תבקשו דוגמה לחשוב עליה בבית (אותנו זה ממש הציל מהוצאה מיותרת כשגילינו שבאור יום הצבע שהקבלן נתן בסטנדרט לא כזה כהה כמו שנראה באמצע החנות).

ריצוף

גארי שלום רב .. גם אני באותה הבעיה,בקשר להחלטה איזה ריצוף ,וההחלטה התקבלה ,רק תוצרת הארץ נגב קרמיקה,גם חזק יותר הרבה הרבה צבעים ומחירים סבירים.

למעלה