ריצוף

אשת איש3

New member
ריצוף

החברה שבונה לנו את הבית שמה ריצוף סטנדרטי שעולה 28 שקל למטר. ברור לי שאני רוצה לשדרג אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל! על מה לשים דגש? לאן ללכת להתרשם? איפה נחשב זול וטוב באזור רעננה או ירושלים? אני ממש מבקשת עזרתכם- כל דבר שיכול לעזור לנו בקטע הזה! (די דחוף להיום כי פתאום התפנה לי זמן ללכת לחנויות)

calya

New member
בעיניי רק גרניט פורצלן. עמיד וגם יפה (תלוי מה

להתרשם ? הייתי מתחילה פשוט ממשום שיש בו הרבה אופציות... חנות גדולה, גם אם יקרה. אל תסתכלי על מחיר תסתכלי על סגנון - חלק ?דמוי שיש ? באיזה גוון ? עם מרקם ? מבריק ? מט ? וכן הלאה. אני מכירה רק במרכז... הייתי הולכת לשפיים לאלוני ולדן דיזיין, יש שם כמה חנויות ובעיקר חזי בנק. אלו מקומות יחסית יקרים אבל יש בהם מבחר. אחרי שמחליטים מה רוצים - חורשים את הארץ בשביל "איפה" ובמקרה הזה הייתי נוסעת לפריפריה - אשקלון באר שבע אפילו, עפולה, טבריה. בפריפריה יותר זול ועם עלות ההובלה לא תגיעי לכמה שיעלה במרכז.

edgaromer

New member
בעיה קשה...

אתמול החלטנו להחליף את הריצוף... מגרניט פורצלן לסומסום... ידועות לנו כל הבעיות של הסומסום אבל גם היתרונות... החלטנו ללכת עם הלב... הבעיות עוד לא נגמרו (זמני אספקה וכו') אבל ממה ששמנו לב - גרניט פורצלן יפה עולה הרבה כסף... אם זאת לא הבעיה אצלך אז לכי על זה (תכפילי את ה - 28 של הקבלן ב - 10...) לגבי איפה לחפש - אין לי מה להוסיף על דבריה של קליה

calya

New member
אומץ ../images/Emo13.gif

ואני לא חושבת שגרניט פורצלן יפה עולה בהכרח הרבה. ואני גם מודה שאני הולכת לחפף בריצוף מתוך ההנחה שממילא אין פה דברים שממש נשפכים ושוהים על הרצפה הרבה. גם בבית הנוכחי שלי אם משהו נשפך מנגבים אותו... לא חייבת משהו ש"לא תופס כתמים" או "לא סופג" וכאלו.... הולכת על גרניט פורצלן דמוי שיש בהיר צהבהב, זה יהיה כנראה סיני וזול.

בירושלים

את יכולה לנסות ב"קרמיקס" (פועלי צדק למעלה) יש לו מבחר גדול, מחירים טובים, ואפשר גם להתמכח. אם את כבר שם, לא רחוק משם יש חנות יפיפיה:גלעד קרמיקה (יד חרוצים לכיוון רבקה). כדאי גם ללכת לנגב ולקרמיק דיפו (הסדנא). אני קניתי גרניט פורצלן דמויית אבן באלוני, אבל במבצע של 50% הנחה שהיה לפני פסח. מבחינת תשומת הלב: לי היה חשוב שיהיה פרקטי, כלומר, שלא יראו כל שערה או גרגר חול. לכן הסתכלתי בעיקר על ריצוף שהצבע שלו כמה שיותר מגוון ולא אחיד. מצד שני רציתי שיהיה בהיר יחסית. מניסיוני הכי טוב ללכת ולראות המון המון דוגמאות לוקח זמן עד שנכנסים לזה ומחילים באמת לראות את ההבדלים וכו' (קרה לי לא פעם שכשבאתי לחנות פעם שניה דברים שכבר ראיתי נראו לי שונים לגמרי מהפעם הראשונה.

נזכרתי - יש גם את טובול

שאם כבר הגעת עד אליהם אז כדאי להיכנס גם לאלוני.

למעלה