ריצוף לבן

הילה דו

New member
ריצוף לבן

בא לי לרצף בלבן. השאלה שלי היא אם כמו שאפשר לקחת מרצפה בגוונים צהובים, נגיד, כדי שלא יראו כל לכלוך וכל זה, אפשר לרצף גם בלבן עם גוונים, ולהימנע מבעיית הלכלוך? אנחנו נרצף בגרניט פורצלן כנראה. בשבוע הבא מתחילים לקדוח את היסודות...

אם את רוצה לישון ולהתעורר עם סמרטוט רצפה

ביד , תרצפי מבריק ובהיר . לעת עתה יש עוד הרבה זמן עד לאחר גמר השלד .

לבן צחור?

אני חושבת איזה גוונים של לבן יכולים להכנס- אוף וייט וקרם, אבל אז זה כבר ממש לא לבן ואין בעיה לבן צחור לדעתי זה שיעבוד אם את אוהבת את זה, לדעתי קחי מקום קטן כמו המקלחת ותשתוללי שם עם צבעים מפחידים כאלו

פיטנגו4

New member
לבן זה צבע מאד "קשה"

לבן טבעי הוא צבע "קשה" על הקירות וגם על הרצפה לכן רצוי לשבור אותו עם גוון אחר,

פיטנגו4

New member
ההיפך מצבע רך ../images/Emo6.gif

צבע רך זה, למשל, צבעי פסטל או לבן שמנת. לבן צחור זה צבע דומיננטי ש"צועק". זה מה שמכונה "קשה".

arkop

New member
מרצפות מלוטשות עם אבנים טבעיות לפי עיצוב אישי

שלום רב, הנדון: הצעת תגמירים ברמת פרימיום – חיפוי באבנים טבעיות ARKOP מייבאת מבחר גדול ומרהיב של אבנים טבעיות, אבני זכוכית, אבנים מינרליות וחלוקי נחל ייחודיים, בגדלים שונים, לייעודים הבאים: א. לחיפוי ביציקה ע"ג קירות, משטחים, רצפות ומדרגות (פנים וחוץ). ב. לייצור אריחי קיר ורצפה (פנים וחוץ) בסדרות פרימיום, בגימור מלוטש או מוברש (בעיצוב אישי של המתכנן) בחברות אלוני ואקרשטיין . ג. ליציקת רצפה בטרצו אפוקסי או STONECARPET. נשמח אם תבקרו באתרנו, כדי להתרשם ממבחר האבנים העומד לרשותכם. בברכה, דודי ארנון נייד: 054-5233095 דוא"ל: [email protected] אתר: www.arkop.co.il תצוגה: מושב חמד (ליד מחלף שפירים) – בתיאום מראש.

למעלה