ריצוף לא ישר

לימור777

New member
ריצוף לא ישר

האם אפשר לתקן ריצוף לא ישר? קבלן שיפוצים ביצע אצלנו עבודת שיפוץ הכוללת 75 מ"ר ריצוף מחדש וכ20 מהמרצפות לא ישרות ונראות שקועות הוא טוען שבגלל שהריצוף שבחרנו אין הרבה מה לעשות...האם זה נכון? או שכן יש מה לעשות? תודה

תיקון ריצוף לא ישר

לימור לשאלותיך - להלן תשובותי 1 לא ניתן לתקן ריצוץ לא ישר . 2 אמרי לקבלן השיפוצים שלך שילמד לעבוד בטרם לקיחת מחוייבות - מתקבל הרושם כי נפלת על חובבן .

לימור777

New member
תודה על תשובתך המהירה

הוא טוען שהמרצפות עצמן עקומות ויש בהן שיפוע וצריך לבחור את המרצפות הישרות והוא לא אחראי על מה שמגיע בחבילה ואם אפשר עוד שאלה..ריצוף כולל מדרגות כ75 מ"ר כולל רובה 20,000 ש"ח זה הרבה?? הריצוף עלה 55 ש"" למ"ר שוב תודה

קצת לטענותיו של הקבלן אשיב

התקן מתיר סטייה של 2 מ"מ לאורך של 2 מטר במשוריות של המשטח . אם יש לך משטח מרוצף עקום מעבר לנ"ל זה לא קשור באריח אלא בעבודתו של הקבלן .

לימור777

New member
לפי מה שהוא הסביר

וקצת לא הבנתי למה..אשמח אם תסביר לי הוא אמר לי שכדי שזה יצא ישר צריך שיהיה מרווח כלשהוא בין מרצפה למרצפה ואני לא רציתי שיהיה לי מרווח גדול מידי כי זה לא נראה יפה אז הוא טוען שגם בגלל זה יצא ככה.. לי זה נראה די מוזר ומה שגם הוא אמר שבריצוף הישן שלי גם היו מרצפות עקומות והוא הסביר שהמרצפות שלקחתי יש בניהם ישרות ויש בניהן עקומות קצת וצריך לבחור את הישרות יותר האם אפשר לתבוע אותו על כך שלא ביצע עבודה מושלמת כביכול?אם הוא לא מוכן לתקן? שוב המון תודה

1.5 מ"מ זה עומד בדרישות התקינה

לכן אין לך על מה לבוא בטענות לגבי עבודות הריצוף .

לימור777

New member
סליחה טעות שלי

בעלי אמר שקצת פחות ממ"מ 1 אז אני מבינה שאין מה לעשות... שוב תודה רבה

binbal3011

New member
המחיר זול וככה גם התוצאה

לא מבין את החישוב: 55 ש"ח למ"ר כפול 75 מ"ר = 4125 מאיפה הגיע 20 אש"ח?? האם זה כולל חומר?? כלומר 211 ש"ח למ"ר חומר? אם כן זה חומר יקר ואין סיבה שייצא עקום!

לימור777

New member
כן כולל חומר

היו עוד כמה דברים.. וגם כולל רובה....ומדרגות אבל הקבלן לחוד והרצף שלו לחוד כלומר הקבלן עצמו לא ביצע אלא הרצף שלו ביצע את העבודה ועוד שאלה..הוא עשה לי חדר אמבטיה (ששם הייתה לי בעיה בצנרת רצינית של הרבה שנים) ומזה דווקא הייתי מרוצה כי הוא עשה את כל האמבטיה כולל חומר כולל עבודה ואני בחרתי את הקרמיקה כולל קישוטים ב9,000 ש"ח זה נחשב יקר? שלקחתי מעוד משיהו הצעה נתנו לי 11,000 והוא היה הכי זול אז לקחתי אותו..

בינא

Member
אין שום בעיה לתקן זאת...

מביאים עוד אריחים. הקבלן שובר את הקיימים ה"לא ישרים" ומחליף אותם באחרים... הרי זה רק 20 אריחים זה לא כל השטח...

לימור777

New member
תודה לך:)

ברור שזה לא כל השטח אבל עדיין...... רק רציית לדעת אם זה משהו בר תיקון... והאם כדי שמרצפה תהיה ישרה חייב שיהיה מרווח גדול בין מרצפה למרצפה? (את האמת אני ממש מצטערת שלא שאלתי את הדברים האלה לפני שעשינו הכל)

עדילי11

New member
האם הדבקתם את המרצפות החדשות על הריצוף הישן?

או שפירקתם את הישן ואז ריצפתם מההתחלה?

למעלה