ריצוף וסניטריים

Hitechs

New member
ריצוף וסניטריים

הקבלן היפנה אותנו לאלוני ונגב - מחירים גבוהים על מה שאנחנו רוצים, מחירי ריצפה בזיכויים... כמה שאלות של מתחילים, ובקשה להמלצות: 1. מקום זול ומומלץ לכלים סניטריים / ריצוף - עדיף בירושלים, אבל אם יש משהו ממש זול גם לגולן אני מוכן לנסוע - יש רכב ליסינג. 2. כנ"ל נגר לבניית מטבח (לא חייב להיות בירושלים, אבל מוכן לבנות בירושלים) 3. יש משהו מיוחד לדעת על גרניט פורצלן מלוטש? האם צריך לחדש ליטוש, שריטות וכד' בשונה מהלא מלוטש? 4. אגנית למקלחת ואמבטיה מפח - רק לי זה נשמע מזעזע, או שזה לא נורא? מה היתרונות באקרילי והאם שווה את קפיצת המחיר? (2000 ש"ח לאמבטיה) כרגע במשא ומתן עם הקבלן, אבל הוא כרגע לא מוכן שאקנה חומרים/כלים במקום אחר חוץ מאלוני או נגב - היה לכם משהו כזה? איך להפעיל לחץ? לגבי המטבח הם מוכנים שאקח ספק אחר, בתנאי שאבצע אחרי טופס 4 - מה הסיכונים, בהתחשב בכך שלא איכפת לנו להיכנס קצת יותר מאוחר לדירה בגלל המטבח? לגבי כל השאר - נניח והקבלן לא מוכן, יש דברים שמאוד יקר לתקן אח"כ, כמו ריצוף ו אמבטיה אני מניח - אבל מה אפשר לשנות אח"כ בלי הרבה טירחה, אם הפרש המחירים יהיה גבוה? (אני מניח שברזים אפשר להחליף די בקלות?) מישהו אמר לי שבמקרה הכי גרוע - אפשר לרצף מעל הריצוף הקיים של הקבלן (האם נשמע הגיוני??!) תודה רבה רבה על העזרה!

למעלה