ריצוף או פרקט

ריצוף או פרקט

חייבת את עזרתכם... לקראת מעבר לבית בן שתי קומות, מתלבטים לגבי במסדרון בקומה ה-2. בכל החדרים יהיה פרקט, נותרה שאלה לגבי פינת המשפחה שצומצמה משמעותית, יש פינה קטנטונת ומסדרון שמחבר בין החדרים. הנטייה שלי לרצף באריח 60X60, הגודל שנבחר גם לחדר האמבטיה (צבע אחר). הבעיה: ישנו אזור קטן מאוד, אבל... בדיוק בעליה מהמדרגות שבו לא ייכנסו שני אריחים שלמים, אלא רק אחד וחצי בערך. האם נכון לרצף או לפרקט כמו בשאר החדרים. האם הפרקט לא יסגור ויכביד על האווירה? תודה, גפן

כן, אבל...

הבעיה שהריצוף לאמבטיות בגודל 60X60 כבר נבחר ולא ניתן להחליף. ואני רוצה לשמור על אחידות בגודל האריח...

פיטנגו4

New member
לא תהיה אחידות

כי בעצמך כתבת שזה צבע אחר
צבע יותר משמעותי מגודל. לדעתי, עדיף גם פרקט בין החדרים, כדי שיהיו מינימום מעברי חומר. אם הפרקט יהיה בהיר והדלתות בהירות אז לא יהיה עומס ויזואלי.

זהו ש...

הפרקט יהיה חום כהה והדלתות לבנות... אחרת, הייתי עושה זאת. לכן אני חוששת, שהפרקט כהה ויקטין את החלל וגם יווצר עומס , תחושת חנק.

זה שיש?

כי אם כן אז את יכולה להזמין יחד עם המדרגות גמר ריצוף/ פודסטים תואמים, ללטש הכל וזה יהיה יפה מאד

ריצוף או פרקט

במיקרה הזה - ריצוף. רק כך יופיו של הפרקט יבוא היטב לידי ביטוי מה גם שפרקט בבסמוך לאמטיה זה לא אופטימלי.

למעלה