ריצוף או פרקט

ריצוף או פרקט

מעוניינת לקבל מידע לגבי חסרונות/יתרונות כלליים. פרקט אלימנציה או אחר ? האם מומלץ/רצוי לעשות גם במטבח, בסלון ופינת אוכל שם התנועה גדולה יחסית ובמטבח רטוב יחסית.

mol3

New member
חסרונות ויתרונות של פרקט

הפרקט הוא אלנמט בנוי מחומר בעל מקדם בלאי גבוה. ככל שהוא זול יותר, הוא פגיע יותר. הפרקט רגיש למים. לכן לעשות פרקט במטבח מצריך המון השקעה בניקיון אח"כ. אסור לשטוף פרקט במים ויש לנגב מיד כל נוזל. היתרונות של פרקט; אווירה חמה מבחינה ארכיטקטונית, מבודד חום/קור, יפה למראה ואם הוא עשוי מחומר איכותי מפיץ ריח מיוחד לחלל הבית.

efratcn

New member
חלמנו על פרקט וירדנו מזה

המחיר גבוה מדי לתוצר (פרקט אמיתי רגיש יחסית ולמינציה אנחנו לא אוהבים), במטבח באמת יש בעיה להניח פרקט ובכלל קשה לי אישית כשלא כל הבית מרוצף אותו הדבר. יש הבדלים בסוגי הפרקטים ובעמידות שלהם.

מי שאוהב את המראה של הפרקט

יש היום קרמיקה בדוגמאות של פרקט , מה שכן היא לא כל כך זולה . השכנה שלי ריצפה את חדרי השינה בקרמיקה דמויית פרקט . אני לא התלהבתי .

efratcn

New member
עיצוב מתחזה../images/Emo3.gif

לא אוהבת את זה. פורמייקה מתחפשת לעץ, קרמיקה עאלק עץ, למינציה פלסטיקית כאילו עץ, לוחות פלסטיק ממוחזר שהם כמו עץ... לא מתחברת לזה. כווווווווווווווווווווולם רוצים להיות עץ. לעץ יש איכויות שאין לחומרים אחרים, לטוב ולרע. אם כבר אז כבר, את הדבר האמיתי

../images/Emo45.gif

מילא פורמיקה, מילא למינציה, אבל קרמיקה (??!!) שמתחזה לעץ ראיתי את המחזה המכוער הזה וזה מכוער ברמות שלא יאמנו לדעתי בכל אופן

למעלה