ריצה

איתי1122

New member
ריצה

אם במסגרת האימונים שלי החדר כושר יוצא לי פעמיים שלוש בשבוע לעשות תרגילי רגליים, והמטרה שלי היא התחזקות ובעיקר שיפור הכושר, כמה פעמים מומלץ לרוץ בשבוע בחוץ עד שאני מגיע למצב שאני ממש עייף? אני מתכוון למספר פעמים שלא יקרעו לי שרירים ברגליים או משהו, אבל גם שישפר לי את הכושר בצורה משמעותית וישתלב טוב עם האימון רגליים בחדר כושר. לא אכפת לי להיות עם שרירים תפוסים בגלל זה. פשוט אני לא מסוגל לרוץ יותר מ5 קילומטר במכשיר ריצה אני פשוט מת משעמום. ריצה ממש מעייפת מבחינתי זה 14-16 ק"מ ואני עושה בדחיקת רגליים 70 קילו 15 חזרות 2 סטים, פשיטת רגל או איך שלא קוראים לזה (זה ששוכבים על הבטן) 18 קילו 10 חזרות 3 סטים ופשיטת ברך 54 קילו 10 חזרות 3 סטים אם זה משנה משהו.

איתי1122

New member
גררררררררררר

מישהו??????????????????????????????????????. טוב אני אנסח את זה אחרת: להגיע בריצה למצב שאתה ממש שפוך זה משפר את הכושר הרבה יותר מאם אתה רץ "ריצה קצרה ואיכותית" נכון? נכון. אז השאלה היא כמה פעמים בשבוע כדאי לי לעשות את זה ככה שאני לא אגמור עם שרירים קרועים או משהו, אבל גם שישתלב טוב עם האימון רגליים שפרטתי למעלה. אני יודע שהמדריך בחדר כושר לא ימליץ לי לרוץ יות רמידי בחוץ אז אני שואל גם אתכם. מישהו????????????????????????????????

MidNight Flame

New member
התשובה פשוטה...

צא לרוץ שלוש פעמים בשבוע ריצה של כחצי שעה בקצב בינוני ובאותו מרחק ובתוך חודש תראה שיפור משמעותי בכושר שלך

ריצה

אם המטרה היא שיפור הכושר הייתי מעדיף שתתמקד על אימוני ריצה (3-4 פעמים בשבוע) ולא על אימוני רגליים (אימון וחצי בשבוע). כמה לרוץ ? אחרי אימון רגליים ניתן לרוץ ריצה של 30 דקות בעצימות קלה למטרת שחרור ואילו אימון ריצה צריך להיות למרחק קבוע כאשר אתה מנסה לשפר זמנים כל ריצה או זמן קבוע שאתה מנסה לשפר מרחק כלומר עצימות גבוהה.

למעלה