ריצה קלה

תמהוני

New member
ריצה קלה

איפה יש במודיעין מקום שאפשר לעשות בו בשקט ג'וגינג (ריצה קלה)? בלי מכוניות וכבישים רצוי במסלול טבעתי/סגור

יש שבילים מסודרים של "מכבי" ../images/Emo13.gif

יש שביל אחד שמחבר בין מודיעין-מכבים-רעות (דרך יאיר פרג)- שביל הליכה מקביל לכביש. הרבה אנשים רצים/הולכים בו מדי יום/לילה. יש שבילים נוספים באיזור אבל אני לא מכיר אותם
להתראות, גל.

דווקא אני לא חושב ככה...../images/Emo13.gif

הייתה תקופה שהשתמשתי בשביל הזה די הרבה (לא בשביל ריצה אבל...) וההרגשה הייתה די טובה...כדאי לנסות
חוץ מזה- שכמו שכבר אמרו..הפארק בעמק איילון יכול להיות מקום טוב לריצה. לפעמים יש ילדים קטנים שחוסמים תשביל אבל תמיד אפשר לבקש יפה והם יזוזו (כמעט תמיד
)

roni81

New member
מסלול ריצה

מסלול טבעתי יש ליד פארק המים ברעות.

Dragon Roar

New member
אז תרוץ בפארק...

אבל אני מכיר מקום יותר טוב. מול הבית שלי. אני גר בעמק דותן 5 ויש שם פארק גדול.. אתה יכול לרוץ גם בפארק הדגים.

תמהוני

New member
חשבתי על זה

אבל בפארק יש הרבה ילדים כלבים ואנשים שמסתובבים וחוצמזה השבילים מאספלט ועל דשא לא נוח אם אין ברירה נרוץ שם אני לא מפונק...
בחיפה היה לי ליד הבית "ספורטן" עם מגרש דשא ומסלול עפר כבוש כל כך הרבה היו באים לרוץ שם שהיה נהיה צפוף לפעמים צריך במודיעין מקום כזה שיהיה נגיש לכולם

תמהוני

New member
זה לא מה שמדאיג אותי

יש לי 2
אני יותר דואג לא לדרוס אותם בטעות, או בייחוד ילדים קטנים
אבל בכל מקרה זה קצת מפריע, כן אני קצת מפונק...

CKYGUY

New member
אז תרוץבעמק החולה

אני וחבר שלי רצים שם בערך ב9-10 בלילה וזה דיי אחלה!..וגם שם יש לך 2 אפשרויות: 1.לעשות סיבובים באמפי. סיבוב=320 מטר 2.להקיף את כל עמק החולה. סיבוב=2200 מטר , בערך...

meindelbium

New member
אישית?

אני רץ מהבית שלי ליד המנחת ברעות לכניסה לעמק החולה עד השוק אוכל לשעבר עולה את ההולמס פלייס ותיתורא יורד למודיעין סנטר וכולה עד צומת שילת יורד בחזרה דרך דם המכבים והעיריה וחוזר לעמק החולהצ דרך תלתן ומשם מסיים מסלול בעלייה של 180 מדרגות בערך "מעלה גדעון" ליד אחד המרכזים המסחריים ששכחתי את שמם מסלול נחמד מאוד ומומלץ ואני גם לא אוהב לרוץ בדרך יאיר פרג

תמהוני

New member
מעניין

אבל אתה חוצה ככה הרבה כבישים זה קצת מסוכן ודופק את הקצב לא? חשבתי על הקפת התיתורה כמה פעמים (כליל החורש, עמק דותן, 443, צומת שילת, מודיעין סנטר וחוזר חלילה) אבל לא נראה לי לרוץ ליד כל כך הרבה מכוניות

למעלה