ריצה עם ה ipod?

Loki Heaven

New member
ריצה עם ה ipod?

שלום לכולם, אני רוצה לקנות ipod בעיקר כדי לרוץ איתו, אני מתלבט בין ה ipod 40GB ובין המיני 6GB מישהו יודע האם יש בעיה לרוץ עם הipod מבחינת זעזוע מכשיר? האם מישהו רק עם הipod ונתקל באיזה שהיא תקלה? תודה גל

TheRealDeal

New member
נגן בעיקר לריצה?

למה נגן מבוסס הארד דיסק? עדיף נגן פלאש! אבל אני רץ עם האייפוד, אין שום בעיה, ואתה מתלבט בין 40G ל6G בגלל המשקל, אני מנחש? אם 6 ג'יגה מספיק לך, עכשיו כשיצא האייפוד החדש, כדאי לקנות את המיני ולהוסיף עוד 30$ בערך לקנות ARMBAND איכותי, אני משתמש עם האייפוד 20G שלי בARMBAND של EXTREMEMAC, איכותי, אבל בעיה אחת, הוא קצת גדול עליי, אז או שאני שם אותו מעל החולצה, או שאני שם מתחתיו סופג זיעה ליד, וגם אילתרתי בזמן האחרון משהו, הוא נדבק עם סקוץ', אז לקחתי סקוץ' (הסוג הגס, שנדבק לסקוץ' הרך), אז יש לו מצד אחד דבק, פשוט הדבקתי 2 חלקים וקיבלתי סקוץ' דו-צדדי כזה, זה אולי יותר חלש מהסקוץ' בARMBAND, אבל עושה את העבודה, ולא נופל. לנגן יש עד 25 דקות בלימת זעזועים, בפועל זה יותר תלוי בכמה זעזוע המכשיר מקבל, לי הוא מספיק ל15-20 דקות, עצירה של דקה מאפסת את הנגן פלאש ויש עוד 25 דקות.

Loki Heaven

New member
באמת בגלל המשקל

אני רץ די הרבה, ובאמת חשוב לי שהמשקל יהיה כמה שפחות משמעותי, למרות שגם מבחינת הגודל והגם המשקל- ה mini והרגיל הם די קרובים אחד לשני.. אני פשוט חושש שעם הגדול תהיה לי בעיה עם הבולם זעזועים יותר מהmini

TheRealDeal

New member
לא, אין הבדל, אותו נגן פלאש מובנה

= אותו בולם זעזועים... אבל זה יספיק ל25 דקות בפורמט MP3/AAC 128KBPS בלבד, אז אם אתה אוהב שירים איכותיים יותר, קח את זה בחשבון, ותחשוב שוב על לקנות נגן פלאש לריצה, זה הרבה יותר נוח

למעלה