ריצה בשלג!!!

ריצה בשלג!!!

שיעור שהתבטל פתאום וטרמפ שהתגלה פתאום הובילו אותי לקוויבק סיטי, עיר מגניבה ונפלאה בפני עצמה. הבנתי כבר שכשאני מטיילת, אני צריכה לקחת נעליים, אבל כשנסחבתי איתן להוסטל עלו לי כל מיני "יאללה, את בחופשה, למי יש כח לרוץ". חשבתי שבערב בטח אשב ואקרא ספר בהוסטל, כי אני חננה, אבל במקום זה יצאתי לפאב )אוקי, ל-3 פאבים( עם אנגלי, אירי, אוסטרלית ושלושה הודים מניו ג'רזי. ושני צרפתים, נראה לי, אבל אני לא דוברת צרפתית. בחצות ירד השלג הראשון. היה נפלא, אבל היה ברור שהוא לא יישאר. 4 בירות ו-4 שעות שינה אחר כך, שמחתי שיש לי נעליים. יצאתי לפארק ורצתי בשבילים, והיה שלג, אמנם לידי ולא במסלול ממש, אבל שלג. היה מזג אוויר נפלא ונוף נהדר. העיר פשוט מקסימה. רצתי שעה, וסיימתי בעליה מטורפת. העיר פשוט בנויה על צוק, מה לעשות. בעודי מדדה בעלייה, עקף אותי בשעטה בחור עם ג'ינס ותיק גב... שימות!!! קניתי קפה ווקראסון וחזרתי לארוחת בוקר. בינתיים, בהוסטל, מישהו לקח לי 100$ ואת כרטיס האשראי, אבל זה כבר סיפור אחר...

ואוו...

נשמעת ריצה פצצה... לגבי גניבת כסף וכרטיס אשראי- קחי פאוץ' קטן לזרוע, הכניסי לתוכו את המזומן וכרטיס האשראי וצאי לרוץ איתם, כשאינך נמצאת בבית. המשקל אפסי ויש להניח שלא יעלימו לך אותם מתוך הפאוץ'... (יש כזה לנייקי, לאחסון הנגן, אבל יש מקום גם לכסף). וכמו בשאר מקרי הגניבה- נאחל לגנב שישתמש בכסף לתרופות...

מור שלז

New member
איזה כיף זה לרוץ בשלג ../images/Emo99.gif

מתה על הריצות האלה: האויר הקר, היופי והשקט מסביב, הלבן בעיניים, מדהים
מה זה היה הסיום עם ה-100$ והכרטיס אשראי? איזה באסה

יעל :-)

New member
וההודעה שלא נשלחה...

יציאה לפאב עם אנגלי, אירי ואוסטרלי, כבר אומר שלא תסיימי בפאב אחד
מקרבה לאנגלים, הם פשוט תמיד עוברים מפאב אחד לשני. ובתור אחת שנמצאת באיזור הצרפתי של קוויבק, כבר חשבתי שתדעי צרפתית :) ריצה במזג אוויר שכזה ועם שלג - נשמע לי טוב!! איזה כיף! סבבה שנהנית, רק באמת חבל על הסיום עם הגניבה.

יעל :-)

New member
כמובן שהתכוונתי

לאיזור הצרפתי של קנדה... נו.. השעה.. אני לא בפוקוס

dganitm

New member
../images/Emo186.gif סחטיין עליך

נשמע לי קרררר בטירוף. לא נרטבות הנעליים?

דווקא היה אחד הימים החמים

רצתי בלי כפפות ואפילו בלי כובע, והשביל עצמו היה מבוצבץ אך יבש. בינתיים בארץ כולם נרטבו פי 10 ממני, ולא צפוי אפילו זרזיף בשבוע הקרוב!

למעלה