ריץ' ביץ'

Tinkerblack

New member
ריץ' ביץ'

מכת כוכב נולד תוקפת הרי כל מדינה אשר חיים בה אנשים, אם זה יפן, ישראל, הונגריה לבנון או ניו זילנד... ניו זילנד? מישהו אמר ניו זילנד? (דפי מספיק עם הצעקות ברקע!) בכל מקרה בכל כוכב נולד חייב להיות איזה ריץ ביץ' אחת, אם זה באמריקה אשר אותו מגלם סיימון חברנו הטוב, אם זה בישראל שאותה מגלמת ריקי גל ובעונה הזאת(אני לא יודעת אני לא רואה)... בכל מקום צריכה להיות זאת שקוטלת, שצוחקת זאת הרעה, ומי מתאימה יותר לתפקיד מאשר.... מייגן אלטיני... מייגן אלטיני? כן מייגן שלנו היא ריץ' ביץ למופת עם הצחוק המתגלגל, עם השיניים המדהימות ועם הרוע השורר. קבלו את אחת השופטות בניו זילנד אידול(שם מקורי תרשו לי לומר), מייגן אלטיני האחת והיחידה. בוא רק נחדד ונאמר שלפני שהיא הגיעה לתפקיד הזה שכל כך מתאים לה, היא הייתה ואולי גם היום עדיין מאמנת קולית פרטית ומורה למוזיקה, בשנת 2004 עברה עם בעלה פיתה(יש גם לחם?) לטוקיו(יפן) על מנת לתמוך בבעלה שחקן הרוגבי. כמובן שהם לקחו איתם את שלושת ילדיהם טוניקה , טיארה וטרי... אז תנו כפיים לריץ' ביץ' שלנו שחזרה לניו זילנד!

הוי יפה ../images/Emo6.gif

אולי עכשיו ייתנו למריל קאסי להשתתף

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיאאא../images/Emo6.gif כה מגניב../images/Emo6.gif אני מקווה שניו זילנד איידול שלהם יותר טוב משלנו../images/Emo3.gif תכלס, די מגיע לה, יש לה קריירה די מפוארת בתחום המוזיקה...../images/Emo45.gif

למעלה