ריפלוקס לפגית

ריפלוקס לפגית

שלום ילדתי בשבוע 34 פגית הינו בפגיה של קפלן אנחנו בבית כבר 3 שבועות ונראה כאילו התנהגה למופת בפגיה ובבית היא עושה בעיות עם האוכל עד כדי כך שאני נבהלת כל פעם מחדש היא עושה תנועות של גועל כאילו בא לה להקיא אחרי האוכל היא אוכלת אינפמיל בגלל ריפלוקס שלא אובחן בפגיה שהשתחרתי עם המלצות למטרנה סנסטיב שמגיעה שעת האכל אני מתה מפחד שיעבור בשלום . רציתי לשאול אם מישהי מכירה תופעה כזאת? האם זה חולף או שעלי לגשת לגסטרו תודה רבה

עינת29

New member
הבת שלי סבלה מריפלוקס

בהתחלה העבירו אותנו לאינפמיל , אבל אחרי שראינו כי תופעות הריפלוקס לא חלפו , אז הוסיפו לנו גם תרופה. לדעתי כדאי לך לגשת לרופא ולתאר לו את התופעה . במקרה שלנו מי שטיפל בבתי זו רופאת הילדים שלה ולא רופא גסטרו. בהצלחה עד גיל שנה זה בדרך כלל עובר לבד , זה מה שמעודד בריפלוקס

G A L I T 3 2

New member
היי

גם לבני יש ריפלוקס ואנחנו חווינו ממש ארועי חנק. תוך כדי שיהוק האוכל היה עולה לו והוא היה פולט דרך האף. מחזה לא נעים בכלל. לנו אמרו בבי"ח וגם הרופא ילדים שלנו שהוא יאכל אינפמיל וכל עוד זה לא חמור , הרופאים לא ממליצים על מתן תרופות. הרופאים אומרים שזה עובר עד גיל שנה לרוב. ההמלצה היא להשכיב את התינוק גבוה. אין ספק שאנחנו מרגישים שיפור ככל שהזמן חולף. בנוסף בררי עם רופא הילדים לגבי זנטק - תרופה זו אמורה להקל על נזקי הריפלוקס. בהצלחה גלית - אמא של יובל שנולד בשבוע 24 - 744 גרם

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אנחנו גם נעזרנו באנפמיל בגלל השתנקויות ופליטות קשות. קיבלת עצות נהדרות. שיהיה בהצלחה.

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

מלבד האוכל הסמיך יש גם טיפול התנהגותי בריפלוקס- החזקה במאונך כחצי שעה אחרי האוכל הגבההת ראש המיטה (נניח עם קוביות מתחת לרגלי המיטה) כדי ליצור שיפוע שימנע פליטות להימנע מטילטולים (לא בנוסח השב"כ
)

למעלה