ריפוי באומנות...

SadClown

New member
ריפוי באומנות...

היי, אני בת 21.. בדיוק השתחררתי מהצבא. חשבתי מה בא לי לעשות, תמיד הרגשתי שזה משהו בתמיכה באנשים, חשבתי בהתחלה פסיכולוגיה, אחר כך חינוך מיוחד... עכשיו החלטתי שאני רוצה להיות מרפאה באומנות. הבנתי שכדי לעשות את זה אני צריכה קודם תואר או בחינוך או בפסיכולוגיה. אז החלטתי לשלב את זה עם תואר בחינוך המיוחד שממילא רציתי לעשות. ואז להתקדם לריפוי באומנות. עכשיו רציתי לברר אם מישהו יודע לגבי התהליך... אם זה באמת אפשרי לעשות את זה ככה? תנאי קבלה... אולי זה תלוי בציונים שלי בתואר לחינוך? מקומות מומלצים. בבית ספר לא הייתי מהתמידות המבריקות, הבגרויות שלי לא היו גבוהות. פסיכומטרי עדיין לא עשיתי. אבל הריפוי באומנות מאוד מדבר אלי ומושך אותי. אשמח לקצת יעוץ בנושא... מקווה שהגעתי לפורום הנכון. ותודה :)

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

על מנת להיות מרפאת באמנות את גם יכולה לעשות ואר ראשון באמנות ואז ללמוד תרפיה באמנות. הכי קל זה לעשות את זה במסלול של חינוך או ריפוי בעיסוק ואז לטפל בילדים בעזרת האמנות.

shaniMizrahi1

New member
תרפיה באמנות

שלום לך, אני בוגרת המסלול לתרפיה באמנות במדרשה לאמנות בבית ברל. הלימודים היו ממש מעניינים בשבילי לפחות, התחברתי אליהם מאוד, גם לאנשים וגם למקום עצמו. אני יכולה לספר לך שהמסלול הוא באמת לבעלי תואר ראשון (לא משנה במה). בנוסף את צריכה 600 שעות לימודי אמנות. אני חושבת שאם את באמת רוצה להגיע לתחום הזה אז כדאי לך לעשות תואר ראשון בחינוך באמנות (גם כן אפשר לעשות בבית ברל) זה יחסוך לך את ההשלמה של השעות באמנות. ולאחר מכן להירשם למסלול לתרפיה. אבל בשביל זה את צריכה בגרות ופסיכומטרי. אם את לא בטוחה מה את רוצה, אני ממליצה לך לפנות לייעוץ במדרשה בבית ברל, והם יעזרו לך עם ההתלבטות. את גם יכולה לשאול אותי, אני אשמח לעזור. בהצלחה עם ההתלבטות.

SadClown

New member
תודה רבה לכם :)

אני גם חשבתי על בית ברל בתור אופציה. את יודעת איזה ציון בפסיכומטרי אני צריכה כדי להתקבל? תודה:)

shaniMizrahi1

New member
לשאלתך

היי, על מנת להתקבל ללימודים לתרפיה באמנות את צריכה תואר ראשון. לכן הפסיכומטרי כבר לא רלוונטי.

שולה82

New member
יש

מסלול מקסים בתואר ראשון במכללת לוינסקי. חינוך מיוחד משולב עם חשיפה לתרפיה באמנות

למעלה