ריפוד ומשקף ל KLE

dyanai

New member
ריפוד ומשקף ל KLE

כמה שאלות לוותיקים עם KLE (גם לשעבר עם KLE ) 1. ריפוד ל KLE הישבן שלי מתחיל לסבול אחרי שעה באוכף. האם יש ריפודים לקניה (ראיתי כאלה באיטרנט אבל לא מצאתי ל KLE) ? איזה רפד מומלץ ? 2. משקף יותר טוב ? האם ניתן? מה ? מי ? היכן ? דודי

stilgur

New member
מושב ל-KLE

ידוע מזה עידן עידנים שמושב ה-KLE דפוק משהו, רוב בעלי הכלים לקחו אותו לרפד (כל רפד) וריפדוהו. העניין בכלי, שהוא מגיע עם שקע מוזר בקידמת המושב וכל שרקס הכי קטן אתה טס לתוכו ישר על הקהונס (או שתעשה כמוני, תשאיר אותן בבית). הרפד בסך הכל ממלא את החלל ויכול להוסיף לבקשתך תוספת ריפוד כבר על כל המושב, אני מתאר לעצמי שהמחירים נעים בין 100-150 ש"ח. בקשר למשקף, אני מציע שתחכה שאיזי יענה לך, ואולי יוסיף גם על המושב. HE IS THE KLE MAN St. easy

stilgur

New member
ד"א, אני רוצה להקים מושב...

אני אקרא לו "מושב אסלה" יש מצטרפים חדשים לקומונה ?!

TheJoCKeR

New member
תעשה איזה שיקיין בכביש הכניסה למושב

ואני בא !
הג´וקר, רוצה מסלול בארץ!

אני ריפדתי בדרום ת"א ליד רחוב שוקן

עלה לי 250 ש"ח ומאז "יהלומי הכתר" חזרו לצורתם המקורית כפי שתיכנן אותם היצרן. לגבי משקף - תלוי בסוג הקסדה. כנס לכל חנות אופנועים, תשאל והם כבר יכוונו אותך הלאה.

oren_hershco

New member
תשובות . . .

1. כסא: את ה KLE שלי ניסו לרפד מחדש בצורה לא מוצלחת לפני שהוא הגיע אלי (אני יד שלישית). לקחתי אותו ל MAD שעוסקים גם בצביעה ותיקון פיירינגים; הוא עובד עם רפד שעיצב לי את המושב מחדש - בצורה הרבה יותר נוחה מהמקורית. 2. משקף: לפני כשבוע הרכבתי משקף חדש שמייצר עסק בשם "פייברטק 2000" ברח´ קיבוץ גלויות 6 בת"א. המשקף מיוצר באיכות טובה וההתאמה לאופנוע לא מסגירה שזה חלק לא מקורי. הוא קצת יותר רחב וגבוה מהמקורי. עדיין לא החלטתי אם הגנת הרוח השתפרה - יש לי תחושה שכן, חוץ ממצבים מסוימים בהם אני מקבל זרם אויר שמטלטל את הקסדה ( זה קורה מעל 100 קמ"ש, אני 1.84 מ´ ) קצת יותר ממה שהיה קודם. בגדול - אני מרוצה ממנו.

dyanai

New member
תודה אבל ../images/Emo35.gif

איך ניראה המושב אחרי הריפוד? האם זה מגביה את המושב בתהליך? ראיתי מושב מרופד פשוט מגעיל ואין לי שום כוונה לכער את סוסי (שמו של ה KLE שלי) האם המשקף שלך משפר את מיגון הרוח
אני סובל ב 120 140 ממכות רוח לא נעימות. דודי

למעלה