ריס בקצה העין

ריס בקצה העין

יש לה ריס שנתפס בקצה העין. הפנים שלה בהירות מגלות יופי כל כך נדיר, ונדמה כאילו רק הריס הזה מפריע לשלמות. היא שוכבת על המיטה, והעירום שלה מציף אותי, ממכר, רך, הריח שלה מתוק. הגוף שלה כל כך חם, נשי, חי ונושם. והחיוך המתפנק הזה שלה חיוך של שעות האהבה. נשיקות רטובות. שתי זוגות שפתיים שמוצאות אחת את השנייה, מרטיבות ברוק ואז מלקקות אותו, טועמות, נמסות, צמרמורות בכל הגוף. הזיקפה שלי מוצאת את ביתה החם בין הירכיים שלה, רק סנטימטרים ספורים מהכוס, מתלטפת בשיער הערווה הרך שלה. זיקפה אחת קשה שמצאה את עצמה בעולם רך של צמר גפן מתוק. והריס הזה שלה בקצה העין, שמשום מה מושך את תשומת ליבי שוב ושוב. אני מתרומם מעליה, נשען רק על ברכיי. המבט שלה מלמטה חולף על פני הזין שלי, שמזדקר מעל פניה, כבד, רגיש למגע ומלא בזרע. המבט שלה רעב. היא מזיינת לי אותו עם העיניים הכחולות האלה שלה. ואני רוכן, והזין כבר נוגע בעור פניה, היא נושמת אותו, עוצמת עיניים, פוקחת אותן אליו. מנשקת אותו כאילו הוא אהובה היחיד. והריס הזה שלה, לא יודע למה אני כל כך רוצה להוציא אותו, למה אני מרחיק לפתע את הזין מהשפתיים האוהבות, ומתחיל לשפשף אותו בעין הנעצמת, לאט ובעדינות. והיא פתאום בוכה, מלטפת אותי ובוכה, ודמעה אחת נשטפת מקצה העין, שקופה וקטנה, טיפה מוקפת בקרום של מלח, ובתוכה הריס הזה שכל כך רציתי. והדמעה הזאת זולגת אל הזין שלי ונתפסת, עומדת תלויה על שפת החריץ שלו. אני יכול להרגיש את הדמעה מתמוססת על הכיפה, מדגדגת לי את החריץ ואת כל החושים. ואני יכול להרגיש את הריס שלה שתלוי עכשיו על הזין שלי. והיא מביעה משאלה בלחש, ואז נושפת. הריס עף, ועוד נשיקה רטובה אחרונה רגע לפני שאני מגשים לה את מה שביקשה.

bugbuster

New member
מדהים.

אוייי.. עאצם העובדה שהערווה חיה, וטבעית ומספיק כבר עם הכוסים המגולחים, אוףףףף... פשוט נהדר.

למעלה