ריספרדל

קציעה1

New member
ריספרדל

לאחר התלבטות קשה ועצות של כל הרופאים, נתנו עשירית טיפה של רסיפרדל. זה היום השני.
ולצעיר התופעות נוראיות , ביום הראשון הילד קם בלילה הקיא, ועד שהלך לישון לקח זמן, היום בערב נתנו לו בשעה 1930, הילד אוכל בלי סוף וצורח.

החלטנו שאנו לא ממשיכים.

היתכן שכבר התופעות לוואי משפיעות?

גור42

New member
רספרידל בגיל 6? אלוהים אדירים...

Ziggy Stardust7

New member
גם לי זה נראה תמוה

יש תרופות שמקובל לתת גם בגילאים צעירים, כמו ריטלין למשל.
ההבדל הוא שריטלין זו תרופה שנועדה לסייע במקרים של קשיי קשב וריכוז.ריספרדל הוא תרופה שנועדה לסייע במצבי חרדה, ולא שמעתי על מקרים שבהם ילדים צעירים נוטלים אותה.
למיטב ידיעתי, רוב התרופות שנועדו לסייע בהתמודדות עם חרדה אינן מומלצות לשימוש אצל אנשים מתחת לגיל 18, אבל כנראה שיש מקרים יוצאי דופן.
אני התחלתי לקחת תרופות בגיל 17, שזה גיל צעיר יחסית, אבל גיל 6 זה כבר צעיר מאוד.

schlomitsmile

Member
מנהל
אין לי נסיון עם ריספרדל, אבל יתכן מאד...
מקוה שהמנוסים יענו בקרוב,
בכל מקרה- האם דיברת עם הרופא שרשם לכם את התרופה?

חיזקו ואימצו

TikvaBonneh

New member
כן, אוכל בלי סוף זו תופעת לואי של ריספרדל.

בחילות והקאות כתופעת לואי - מכירה מתרופה אחרת, לוסטרל, וזה הגיע מיד.

mayarel

New member
עד כמה שאני יודעת

בימים הראשונים יכולים להיות כאבי ראש וסחרחורת, אבל זה רק ביומים שלוש הראשונים. מבחינת שינה הרספרדל מרדים, ועזר לבן שלי לישון לילות שלמים כשלפני כן היה ממש אינסומיני. הגברת התיאבון היא באמת בעיה לא קלה.

randy1982

New member
אמרתי את זה כאן אלף פעם

ואוסיף שוב:
רספירדל זה תרופה מחורבנת!!
אל תתנו אותה לילדים.
רופאים חכמים ומלומדים שהמליצו עליה
שיאכלו אותה בעצמם.
מצידי גם שישמשו כעכברי מעבדה.

Ziggy Stardust7

New member
לדעתי זה מאוד תלוי

כל תרופה עלולה להשפיע באופן שונה על אנשים מסוימים.
נכון שהריספרדל עלול לגרום לעייפות ולהגברת התיאבון, אבל הוא גם מסייע בהפחתת מתחים ולחצים, כך לפחות במקרה שלי.אני חושב שלולא הריספרדל היה לי קשה מאוד לעבור את תקופת הבגרויות בשלום וללא לחצים מוגזמים.
יש לי חבר טוב שלוקח תרופה שנקראת סוליאן, והוא מציין שהיא עושה אצלו פלאים ועוזרת לו להתנהג כמעט כמו אדם רגיל (אני לא מסכים איתו לגבי העניין הזה) אבל כשאני לקחתי סוליאן לא הרגשתי שזה שינה בי משהו.

arana1

New member
זה שתרופה עוזרת להיות נ"ט לא אומר שהיא טובה

ריספרדל היא תרופה אנטי פסיכוטית שאמורה להיות מותווה לצורך התמודדות עם תופעות קיצוניות כמו פסיכוזות וסכיזופרניה

אלא שבגלל שנתנו למטורפים את המפתחות לארון התרופות אז הם מחלקים את הסם המאוד מאוד מסוכן הזה לשם שיפור מיומניות חברתיות ואקדמיות (כביכול)
לתת לילד קטן תרופה אנטי פסיכוטית כה עוצמתית כמו ריספרדל זו התנהלות פלילית

אגב
בארץ היה מקרה שאדם מבוגר
תבע פסיכיאטר שנתן לו ריספרדל
וזכה
ומדובר באדם שלקח את זה מרצונו הטוב ועל אחריותו
אבל ילדים קטנים
שהם הרבה יותר פגיעים
ולא בחרו בתרופה מרצונם
הם הפקר
ונפשם וגופם פרוצים לחלוטין לכל גחמה מזדמנת של האנשים הנורא טיפשים ונורא לא אחראים שנחשבים בטעות לרופאים בישראל

תגיד את זה

למנהלי בתי הספר{בעזרת רופאים של המערכת} שבצורות שונות ומשנות לוחצים את ההורים לקיר על מנת שיתנו תרופות מהסוג הזה!

arana1

New member
אין עם מי לדבר

אם את מחפשת מבוגרים אחראים במערכת החינוך והבריאות אני מציע לך לחסוך את זמנך והאנרגיה שלך לנתיבים וערוצים שיש להם סיכוי מסויים להתממש
הערוץ הזה סגור

פסיכיאטרים, ידועים ומשפיעים, מחלקים סמים מאוד מסוכנים לנערים רק בגלל שהם לא מתאימים לתבניות החברה שבה הם חיים
קראתי פעם ראיון עם דוקטור בונה, אחד הידועים והמשפיעים שבהם, שמתאר איך במקרה של צעירים בעדה החרדית, אין לו שום בעייה לספק מרשמים שידכאו את הנטיות המיניות והאחרות שלהם כי מבחינתו חוסר התאמה לסביבה מהווה פגיעה אנושה באיכות החיים של המטופל
והוא פועל בעצת ודרישת הרבנים
שכידוע לכולנו מייצגים את הנאורות וזכויות האזרח בישראל יותר טוב מכל אחד אחר

עזבי
את לא תמצאי פסיכיאטר שאינו מושחת
ומשחית
אין חיה כזאת

אני מכונה לעזוב

הבעיה שמנהלי בתי ספר לא מוכנים לעזוב
אם לילד יש בעיה של אי שקט הם מפעילים באמצעים שעומדים לרשותם מערכת קומבינות שההורה לא נשאר עם הרבה בררה!
יש להם במערכת רופאים של המערכת ויש שיתוף פעולה פורה מאוד על מנת להביא את ההורה למצב בלתי אפשרי!

למעלה