ריספקט לאי!!

IdleThought

New member
ריספקט לאי!!

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/107/729.html?hp=0&loc=111&tmp=3964 (עם השושואיסטים שלא סיפרו לנו על הפרוייקט נתחשבן אחר כך
)

adiel666

New member
אז?

למה אתה שופט משחק לפי הז'אנר שלו? יש לזה פוטנציאל לעשות כסף.

somebodddy

New member
לא שופט את המשחק.

לא אמרתי שזה לא משחק טוב, ולא אמרתי שאי אפשר להרוויח ממנו. פשוט אמרתי שאין סיבה להתלהב ממנו יותר מדי.

freak2100

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

אבל מה זה הפוטושופ הגרוע הזה עם התמונות שלהם?

ahillel

New member
מה שבטוח הוא עשוי ברמה מקצועית

אישית אני לא אוהב את הסגנון הזה של פארמוויל, אבל כנראה שיש הרבה כאלה שכן.

Tiger 2

New member
איזה פאדיחה ../images/Emo3.gif

תכננתי בכוונה לחכות עד לצאת הכתבה לפני שאני אפרסם פה את המשחק, כי גם עשינו שיפורים מהותיים בשבועיים שעברו בין עליית המשחק לפייסבוק עד צאת הכתבה, אבל מסתבר שלי הודיעו על צאת הכתבה באיחור ובינתיים כבר IdleThought השיג אותי בהרבה ופרסם אותה ואת המשחק פה. לגבי מקוריות המשחק אני חייב לומר פה דבר ראשון שכשהתחלנו לעבוד עליו זה היה לפני שהיה אפילו משחק אי אחד בכל הפייסבוק, כשהיינו בחצי דרך בערך אז יצא Happy Island, ככה שממש לא לקחנו את הרעיון ממשחקים אחרים. בנוסף באמת שיש לנו במשחק חידושים שלא יצא לי לראות באף משחק אחר, המשחקים בפייסבוק מאוד מאוד פשוטים ואצלנו לעומת זאת יש קצת יותר אלמנטים של משחקים ניהוליים וזה הרבה יותר מתוחכם. למשל לשם שינוי לא עולים רמות עם XP אלא יש שני מדדים שונים ובלתי תלויים אחד בשני שצריך למלא (נקודות ביקור שמקבלים מביקור באיים של חברים ותכולת תיירים שמקבלים מבניית מלונות) בנוסף יש את כל הרעיון של הלייזר'ס והכוכבים שמשפיע על הכסף שמרוויחים מביקורים ונותן בונוסים על רווחים. אפילו בלי קשר לכל זה, מדובר במשחק גדול והושקעה בו המון עבודה, אנחנו רק שני אנשים ולא רואים הרבה פרוייקטים כאלה בארץ שבאמת מגיעים למצב גמור ועובד. תודה על התגובות

De-Panther

New member
אם לא היית מפרסם את הפורום, הייתי עושה לך קצת

סצנות של נעלב, שלא פרסמת קודם את המשחק בפורום
לגבי המשחק עצמו. ישבתי ביום שישי עם כמה חברים, ואחד האנשים הביא הרבה הערות לגבי הממשק. למשל בחנות, אין זיהוי שאתה עובר עם העכבר על קטגוריה מסוימת. בנוסף, אין זיהוי באיזה קטגוריה של פריטים אתה נמצא. וכך זה גם בעוד מקומות. הייתי רוצה לשמוע קצת יותר לפי מה החלטת על האיזון של המחירים במשחק.

למעלה