ריססו אותנו!!

skarlet ohara

New member
ריססו אותנו!!

לא עמדנו בזה יותר, שיש לנו נמלים בחדר והזמנו מרסס, שלא עשה לנו הרבה יותר מדי ריסוס, וזה ריסוס בלי ריח ועם השפעה יחסית חלשה. מוסי בגלות, אצל שותפה שלי לשעבר, שמאיימת לא להחזיק אותו יותר מדי, אלא רק עד שעה שש, אני אתחנן אליה כשיגיע הזמן כדי שתחזיק אותו עוד. אז מוסי שלי נעול בכלוב שלו עד להודעה חדשה :( אבל אין ברירה, נמאס לקום כל בוקר ולעשות חיסול של נמלים מהשולחן. עכשיו שאלה: עד מתי אתם חושבים שהריסוס אפקטיבי ומסוכן למוס? או כדאי שאני קודם אשטוף את החדר (מה שיקרה מחר רק) ואז אחזיר אותו לחדר ובנתיים מוסי יאלץ להיות בהסגר כמעט כל היום (מחר אני אוציא אותו לדשא כפיצוי). אשמח לחוות דעת. ואני יודעת שהיה פה שרשור ריסוס כבר קודם, אבל אני לא זוכרת מה היו התשובות כי אז זה לא היה נוגע לי, וגם החיפוש החדש של תפוז מעאפן ולא מוצאים בו כלום יותר. אז תגובות ווקשה.

The Reuty

New member
חבל שריססתם

יכולתם לעשות את זה בצורה טבעית ולא מזיקה לאף אחד הריסוס אולי בלי ריח אבל הוא גם עלול להזיק לך אני ממליצה לך שמוסי לא יהיה בחדר לפחות 4 ימים, שבוע.. כשאצלי בעבודה עשו ריסוס בלי ריח, הכניסו אותנו לעבוד חצי מהעובדים היו חולים, עם כאבי ראש, בחילות ועיניים אדומות ושורפות.. תני לו אפילו שבועע להיות במקום אחר, ותדאגי שהחדר יהיה מאוורר 24 שעות.

skarlet ohara

New member
ריססו לנו בחמישי בבוקר

בחמישי בערב אחרי שמוסי לא היה בחדר כל היום, הבאתי שזה לא בריא לשנינו ונסענו הביתה להורים, עד לראשון בבוקר כי אז יש לי מבחן. מיד אחרי המבחן אני אשטוף את החדר ונחזור לשכון בו. 1. אין לנו יותר מדי ברירות. 2. החומר חלש מבחינת השפעה, אז ארבעה ימים יספיקו. 3. החדר יישטף ויישאר באורור מלא בשאר השבוע.

למעלה