רינת!!

lolly1

New member
רינת!!

ברוך שובך!!!!!!! רציתי להגיב בפורום של בן אבל זה לא מסכים לשלוח.... אז איפה את? אני אשלח מייל...

רינת4

New member
תודה רבה!

חזרתי היום בבוקר,וישנתי עד לפני שעה... אבל מה קרה לכם? הפורום הזה ממש מת! בכל מקרה,עכשיו יש לכם ביצפר אז אני אוכל לעבוד קצת בבקרים... עד עכשיו הייתי בפורום כל הזמן והזנחתי את העבודה. עוד לא ראיתי את הפרק של יום שבת ויש לי הרגשה גם שלא הקליטו לי! אני לא מאמינה שאני אפספס פרק! זה בחיים לא קרה לי! אולי תוכלו לתת לי תקציר(אבל כמה שיותר ארוך)על הפרק? נא לא לחסוך בתיאורים...

ברוך שובך!!!

איך היה באיטליה? איך היא? ואני לא פה כי אני מפוצצת בשיעורים למרות שזה רק היום השלישי ללימודים... בקשר לפרק...מישהו יכול להסביר לה? אני מאוכזבת מדי! אבל אם את אוהבת את בריאן ומייקל היית נהנית...

רינת4

New member
איטליה נהדרת,

ממש מקסימה! רק האנשים שם לא הכי נחמדים שבעולם, לא כמו בספרד למשל. ובסוף כן הקליטו לי! עכשיו סיימתי לראות את הפרק. ולא היה כל כך מאכזב כמו שקראתי פה,ואני לא ממעריצי בריאן ומייקל בכלל! אבל הקטע האחרון,שהם השלימו היה ממש יפה! אני אוהבת שהם החברים הכי טובים, אבל ממש לא רוצה שהם יהיו יחד.איכס! האל ספרקס ממש לא יודע לנשק!! חשבתי שזה החיבור עם השחקן שמשחק את בן,אבל זה הוא! אפילו עם גייל הוא לא יודע להתנשק! ודבר כזה בחיים לא חשבתי שיקרה-שנשיקה עם גייל לא תהיה מוצלחת.אבל מסתבר שהאל פשוט נשקן ממש ממש ממש גרוע! לפחות עם בנים... ובבקשה אל תגידו לי שהם יכניסו את השוטר הזה לסדרה! הוא כזה מניאק!! פתאום איכפת לו. תעשו לי טובה...

BlueyedQT

New member
ברוכה השווה../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

איך היה? נכון איטליה יפה? איפה היית? ספרי הכל...ובאיזה חברה של טיולים.. (סתם מעניין אותי)

רינת4

New member
אז ככה:

החברה היא "יוניטל". הייתי בונציה,ברומא,שוורונה,בסירמיונה ואיפה לא... עשינו שיט בגונדולות בונציה,והיה אחד ששר שירי אופרה מרגיעים כאלה. רומא בלילות-כל כך יפה! אבל מה? ממש יקר שם! הם כל כך עשירים! כל אחד פתאום מחליט לבנות לעצמו וילה עם מזרקות ומה לא! הייתי בוותיקן,ראיתי את הבית של האפיפיור...בקיצור-טויל אמנם קצר, אבל הספקנו גם לראות הרבה וגם ליהנות! ד"א:בקשר לפרק- אהבתי שהראו כאילו בריאן נמצא במיטה עם בן ומייקל. זה היה כל כך מצחיק! אבל הראו אותו יותר מדי. די! מספיק! כמה אפשר כבר לראות את בן ומייקל מתנשקים? אני רוצה בריאן וג´סטין! יוחזרו בריאן וג´סטין לאלתר!

BlueyedQT

New member
יפה...

בוותיקן לא הכניסו אותנו לקפלה הסיסטינית. (ככה כותבים?)...חחח לנו שרו שירים בעברית... "הבאנו שלום עליכם..הבאנו שלום.." LOL
באמת הם ממש עשירים יש בתים כאלה יפים שם...ויש המווון מים.. שיתנו קצת

רינת4

New member
כן,אה?

בכל מקרה אני אגיד לכן לילה טוב- מחר אני חוזרת לעבודה אחרי שבוע מהנה. ממש לא בא לי ללכת... אבל מה לעשות? צריך לשלם שכר דירה! אז לילה טוב לכולם! תיהנו בלימודים ושוב0 חג שמח!!!!!

למעלה