רינקון ידידי

ofirme1

New member
רינקון ידידי

אין ספק שאתניקס היא אחת הלהקות המצליחות ביותר בארץ.אני מעריץ גדול שלהם כבר מהדיסק הראשון.הדיסק הראשון שקניתי אי פעם בחיי היה הראשון-ציפור מדבר.אני לדעתי בשנים האחרונות הם התדרדרו בשירים.הדיסק 13 ממש גרוע לדעתי,אין בו שום שיר שהוא להיט,שום דבר שמושך את האוזן ויגיד וואוו,זה גדול. איזה שירים טובים יש ב-13?אנשים תגידו לי!!! איך אפשר לשיר על אהבה? רקדנית לוהטת? כמו רובוט? באמת,הדיסק חלש!!! אני מקווה שהם יחזרו בגדול

רינקון

New member
ונגיד שאתה צודק...

למרות שלא יעזור כלום וטנדר לדרום הוא שיר גדול... אז מה? אז יש להם פה ושם דיסקים שלא אחידים ברמתם. כמה להקות כבר יש שכל שנה מנפיקים דיסק פיצוץ לאורך כל כך הרבה שנים? נחזיק אצבעות לדיסק הבא (אחרי שנת חופש שלהם). אני סומך עליהם!

ofirme1

New member
רינקון-שיר אחד בלבד

שיר אחד בלבד טוב בדיסק זו נפילה. וכמו שנראה כרגע,הדיסק החדש לא נשמע טוב. כי אם אחד מ-2 השירים הכי טובים שהם מוציאים לרדיו הוא 531. אז אוי ואבוי לנו. אני מקווה ששאר השירים יותר טובים

רינקון

New member
אבל הם כבר אמרו ברשת ג'

שהשירים הללו אינם חלק מהאלבום הבא... וכי האלבום הבא יצא רק בקיץ הבא! וחוץ מזה, אתה מגזים, אפשר לחשוב ש531 כל כך גרוע... לא צריך להגזים!

Zipori

New member
נראה לי שאנחנו מפספסים משהו

כמי שעוקבת אחר התנהלות הלהקות מזה שנים, אני חושבת שאתניקס מאוד מתחכמת. הרי שהם הצהירו כי השנה ישקיעו זמן בפרוייקטים אחרים. מעבר לכך הם הביעו מחאה על קוצר ידו של המחוקק בנושא המוסיקה הצרובה והקלות של ההעתקות באינטרנט. אז מה לומדים מכל זה? שאת 531 הם הוציאו לרדיו והעלו לאויר כדי לבחון איך האינטרנט משפיע עליהם ישירות. ואת "יהיה לנו טוב" הם הוציאו כדי להפגין נוכחות טריה בערוץ 24 החדש. ולנו נותר לחכות לקיץ הבא ולפרוייקט/ים (?) החדשים שלהם... אני אומרת לכם - הם פשוט מתחכמים...

נטלי צודקת

איך הם בדיוק מתחכמים?[ את חושבת שהפרוייקטים הם תירוץ בלבד,כדי שתהיה להם סיבה באמתחתם לאי הוצאת אלבום בקיץ האחרון? את טועה ובגדול.אני מאמין ובגדול בלהקה שהפרוייקט החדש שלהם יוכתר בהצלחה גדולה לא פחות מפרוייקט אייל גולן. מלבד זאת,אני כבר מחכה לקיץ הבא,בו הם ירעננו אותנו באלבום חדש ויפה כתמיד.

Zipori

New member
הבהרה

לא טענתי שהפרוייקטים הם תירוץ בלבד. אבל החברה מקצוענים, ובזמן שאתה עושה פרוייקט, אין לך זמן לעצמך... לפיכך לא מדובר בתירוץ אלא בתוצאה המתבקשת מהמציאות בה הם פועלים...

למעלה