רינה כל הכבוד

ענתי44

New member
רינה כל הכבוד

איזה בקיאות מעוררת כבוד... כמו שאמא שלי אמרה לי בילדות " אם היו בוחנים במבחני הבגרות ידע בתולדות הכדורגל היו צריכים להמציא ציון מיוחד בשבילך על הידע" בבחינה על פוליקר את המאסטר הגדול

רינה ד

New member
המאסטר הגדול זה צביקה לא? הרגת

אותי...כולנו פה בקיאים בשירים של אהובנו...הרי זה מה שאנחנו שומעים תמיד... בווווקר טובבבבבבבבבבבבבבבבב..................

הגמר היה בדצמבר 1950...חחחחח

וואלה את צודקת ענתי, אבל לגבי התוכנית השניה את לא יודעת מתי הגמר, דווקא יצאו משם הרבה רינגטונים לשירים האהובים של יהודה, וכישרון גדול כמו הראל מויאל שזכור ממנו הביצוע לדברים שרציתי לומר, לפי דעתי הוא שר את זה ברגש ומאוד יפה, ד"א...מישהו שם לב איך שירו החדש של מויאל סוף שבוע בכפר, מזכיר את שירו של יהודהל'ה "רדיו רמאללה"??????????????????????

ענתי44

New member
לצערי לא יודעת מתי הגמר שלא נגמר

של כוכב נולד. ויש לי הרגשה שזה יהיה ארוך כמו בברלי הילס 902001 או משהו כזה. לא שמעתי את השיר החדש בכפר אבל אני מסוקרנת לשמוע....

גם אני אמרתי שהשיר של מויאל

דומה במקצת לרדיו ראמאללה...אגב הגמר יום שני! וברור לי שסעדו ייקח..הוא מזכיר את יודה עם הצניעות שלו..... רינה באמת כל הכבוד סוף סוף מישהו לקח יוזמה והעיר את הפורום הזה!

ענתי יקירתי

הבעיה היא שהשיר באמת נכתב עליי...יעידו פה כולם.. גם רומיאו נכתב עליי.. רומנטיקה זולה.. אילו הייתי איתך... משמרת לילה... ג'ינג'י.. נמס בגשם...רק שאני כן בבית ולא בספסל... הצל ואני ממש נכתב עליי ועל עוד בנאדם שהכי יקר לי שלצערי איבדתי אותו יום שישי..לא מוות חס וחלילה..פשוט איבדתי אותו והשיר הזה ללא עוררין נכתב עליי...

רינה ד

New member
אני עדה שזה נכתב על ליז...וליז את ש

שכחת שגם סיגריות בשרשרת נכתב בהשראתך? למה לא ציינת ??? בגלל שהתמכרת עכשיו לגמדים?

את רואה ענתי

הרשימה כל כך ארוכה שאני חוסכת מכם..אפילו רינה יודעת שסיגריות בשרשרת נכתבו בהשראתי... בקשר לגמדים שלא יהיו פה אי הבנות חחחחח אני לא התמכרתי אליהם..אני פשוט לא יכולה לאכול כי עברתי ניתוח..אז אני נאלצת לשתות גמדים חחחחחחחח

ענתי44

New member
מממממ ובכן לגבי סיגריות

אני מכחישה כל קשר... ברור שלא על מי שפעם בגיל עשר לקחה שכטה ועד היום לא התאוששה מזה....

ענתי44

New member
רומאו היקרה

למעט השיר רומאו השירים שאת מציינת נכתבו עליי אז מה שהחבר'ה יכינו לנו זירת בוץ ונתגושש או שנעשה ועידה ונחלק בינינו את השלל?

יש לי פתרון מדהים

משחק כדורגל אני נגדך..אריק שופט עד חמש ..מי שמנצח לוקח את השלל..סבבה?

תביאי את מי שאת רוצה

גם את עבאס סואן מצידי... תקבעי מקום ... זמן...תאריך..ואני אהיה שם!

ענתי44

New member
אפשר את יודה?

הוא מבין בכדורגל אז שישפוט בינינו. בלומפילד מחר בתשע בבוקר

ענתי44

New member
נראה לך?

הוא לא מודע לקיומי עלי אדמות למרות כל הדיסקים וההופעות

למעלה