רינה דחוף בָּה קורה? בָּה קורה? בָּה קורה? "אלוהים תן לי את הכח להיות מרגולללל!!!!!"
מ מוצרלה New member 2/12/03 #1 רינה דחוף../images/Emo124.gif בָּה קורה? בָּה קורה? בָּה קורה? "אלוהים תן לי את הכח להיות מרגולללל!!!!!"
רינה דחוף../images/Emo124.gif בָּה קורה? בָּה קורה? בָּה קורה? "אלוהים תן לי את הכח להיות מרגולללל!!!!!"
G gabizon79 New member 2/12/03 #7 חחחחח...אין מה להיעלב../images/Emo24.gif קיבלתי פול עזרה במסרים מאחלה אנשים,יעני מה שרציתי סה"כ קיבלתי אם זה בפורום או במסרים זה ממש לא משנה לי אחחח...רינה רינה... בואנה סחתיין על הטאבון! ניגנבתי שראיתי את זה...את נהיית מעצמה לאט לאט...צפי ביקור פתע
חחחחח...אין מה להיעלב../images/Emo24.gif קיבלתי פול עזרה במסרים מאחלה אנשים,יעני מה שרציתי סה"כ קיבלתי אם זה בפורום או במסרים זה ממש לא משנה לי אחחח...רינה רינה... בואנה סחתיין על הטאבון! ניגנבתי שראיתי את זה...את נהיית מעצמה לאט לאט...צפי ביקור פתע
R r66 New member 2/12/03 #9 היום כולכם מחלקים אותי... על הסכין, בתוך קופסיות, אפילו מוחקים אותי... וואלה יופי
A adidushim New member 3/12/03 #10 שאני אביא את הטיפקס ואמחק?? פי פי פי פי פי פי פי איזה תפקיד נתנו לי