רימיקסים...

Marty McFly

New member
רימיקסים...

אתם יודעים על רימיקסים טובים של שירים של מייקל שכדאי להוריד?? אני יכול להמליץ על אחד - (Thriller (bad boy remix בהחלט אחד יפה... אז יש לכם?

shourka

New member
כן ברור

יש את הרימיקס של מייק עם 2pac נדמה לי man in the mirror ןיש את הרימיקס של מייק עם נדמה לי נלי פורטדו לשיר butterflies שניהם ממולצים ממני תנסה בקאזה

ALI G

New member
יש לי טונות של רמיקסים!

אז ככה.... 1} bad- dance mix 2) dangerous - club mix 3} dont stop till u get enough - illicit vocal club mix 4} mega mix remix 5} smooth criminal - dance remix 6} billie jean - mix by bidoulie 7} micheal jackson deat wu tung clan - smooth criminal{ענק!!!}} 8} micheal vs q-tip - dont stop till u get enoug 9} smooth criminal- jackson vs rick astley יש עוד כמה אבל אני מניח שלבינתיים זה מספיק לא?

KOBIandBRIT

New member
זה יפה >

Megamix - Full BTW: אני יודע שלא הייתי פה אף פעם, אבל אני מעריץ של מייקל מאז שאני מכיר את עצמי, כמובן שבשנים האחרונות זה ירד כי הוא נעלם לי....אבל הוא עדיין המלך שלי! אני גם אוהב את בריטני (שרוף) אבל זה כבר משהו אחר, הדואט שלהם היה הכי יפה!

shourka

New member
ברוך הבא

תנצל את זה שיש לך את wow ותוריד חומר על המלך.

Marty McFly

New member
ברוך הבא לפורום!!

אני דניאל, ומקווה שתהנה פה..... וגם אני אהבתי את הדואט של בריטני ומייקל!! ויש עוד רימיקס שאני ממש אוהב, וממש יפה לדעתי: SWV & Micheal Jackson - Human Nature (Remix)

למעלה