רימינג לגבר

00Natalie00

New member
רימינג לגבר

היי כולם זה הולך ככה אני בת 19 יש לי חבר בגילי מפקד בצה''ל גבר גבר והכול (למרות שהוא מתעקש להיות הכפית הקטנה אבל ניחא)
הסקס איתו מדהים באמת שאין לי תלונות שנינו מאוד פתוחים ואנחנו תמיד מדברים ומעלים רעיונות, מבחינתו לדבר על סקס זה לא טאבו ובאמת אנחנו מנסים דברים חדשים ומשתפרים מפעם לפעם.
עכשיו לעניין, לפני כמה לילות קצת שתינו (הוא יותר ממני) מפה לשם הגענו למיטה ואני התחלתי לרדת לו, הוא מאוד נהנה כשאני יורדת לביצים שלו זה מגרה אותו נורא ולכן כנראה הוא ביקש ממני לרדת קצת יותר למטה לאזור בין הרקטום לביצים עצמם - בשמחה אין בעיה.
לאחר מכן הוא ביקש ממני לרדת יותר ובעצם לעשות לו רימינג - בכיף, הוא נקי לא היה שום ריח או טעם ואם נעים לו אני מרוצה.
והיה לו נעים אוהוו (לא הכנסתי לו אצבע כי יש לי ציפורניים ארוכות ופחדתי לפצוע אותו) סך הכול זה היה סשן של כמה דקות שבהן הוא ממש גנח זה היה מדהים!
אבל... למחרת בבוקר הוא נגעל מהעניין וטען שזה הומואי. ניסיתי לדבר איתו בעדינות ולהסביר לו שזה לא הומואי זה אקט מיני תקין בין אנשים בלי קשר לנטייה מינית ואם זה נעים אז זה נעים זה הכול.. אבל זה לא ממש עבד הוא התעקש שהוא לא רוצה שאני אעשה את זה יותר וגם שלא אספר לאף אחד ויהי מה (לא שהתכוונתי)
חבל לי.. חבל לי שהוא מוותר על עונג שכזה בגלל סטראוטיפ ולכן אני שואלת אתכם מה אני עושה?? איך לדבר איתו... עוד מישהו חווה בעיה כזאת בעבר?
תודה לכול מי שעונה :)

אז שאני אבין

את רוצה להכריח אותו לקבל עונג ממשהו שאינו מרגיש בנוח איתו?
&nbsp
תשחררי אחותי!
&nbsp
מילא אם היית כותבת שאת מתה שעושים לך רימינג והוא לא מוכן לעשות כי זה משפיל אותו כשהלשון שלו תקועה בתחת של אישה, שם הייתי מנסה לעזור לך להסביר לו, אבל במקרה הזה?? פשוט שחררי.

00Natalie00

New member
לא להכריח אותו

אבל איכשהו לגרום לו להשתחרר קצת, הרי כבר עשינו את זה (לבקשתו אפילו) זה לא רעיון מהאוויר שאני רוצה בכוח לגרום לו להרגיש בנוח איתו זה גם לא עניין של "תנסה מה אכפת לך"
&nbsp

אני סתם תוהה

אם פעם ראשונה שתיתם והגעתם לזה
אז אולי זה יעבוד... פעם שניה?
&nbsp
מה שכן, אל תדחפי לזה בכוח (תרתי משמע?
) ואם זה יתגלגל לשם, אז יתגלגל. אם לא - בלי ללחוץ

Bs Bane

New member
תזכירי לו מה ההגדרה של הומוסקסואליות,

שזה, סקס בין אנשים מאותו המין. הוא לא יכול להיות באקט מיני הומוסקסואלי עם בחורה. בלתי אפשרי הגדרתית.
זה לא יותר הומואי מכשהוא מביא ביד. הרי, הוא נוגע בזין והכל.

הכי פשוט

לדבראיתו על זה
&nbsp
הרי את אומרת שהקשר חזק
אתם פתוחים וליברלים
אז פשוט - דברי איתו,בנועם בכייף
אל תתקפי אותו ואל תשללי את דעתו
בואי אליו בגישה חיובית ונעימה
רק תזכרי - בסופו של יום,ההחלטה שלו
&nbsp

Surrealistical

New member
פפפפ בהצלחה. אם תמצאי את המתכון ספרי לי

אני 4 שנים עם בן זוגי והוא עדיין נעול במחשבה שלהכניס אצבע זה הומואי. כמובן שגם לרימינג הוא לא פתוח, או להחזיק לי את התיק בציבור כי זה עושה אותו הומואי (כך הוא מאמין) להחזיק תיק נשי. וזה עוד בן אדם שלא נחשב להומופוב בדעתיו ובפתיחות שלו כלפי הומוסקסואלים.

Cattwoman

New member

לא יכולתי לגרום לו להחזיק לי את התיק, הוא היה באמת מושלם.
כאילו מישהו באמת יחשוב שהתיק שלו!!!
&nbsp

דבר ראשון:

את מקסימה וגם צודקת! אין קשר בין הנאה מאיזור פי הטבעת ובין משיכה לגברים=הומוסקסואליות.
&nbsp
דבר שני:
יצא לי לפגוש (ולשכב עם) הרבה גברים מאוד דומיננטיים, גבריים ואוהבי נשים בלבד שאהבו שמלקקים אותם/דוחפים להם אצבע/מזיינים אותם עם דילדו. אלו האורגזמות הכי חזקות, לדבריהם. לאחרון היתה אורגזמה ככ חזקה שלקח לו רבע שעה להתאושש ממנה..
בקיצור, הרבה גברים נהנים ממגע כזה או אחר בפי הטבעת- רק לא מדברים על זה כי הם חוששים שיצחקו עליהם או שיגידו שהם הומואים.
&nbsp
דבר שלישי:
חבל שהוא יחכה עוד 10 שנים לפעם הבאה שמישהי תהיה מספיק פתוחה לענג אותו ככה: פשוט תדאגי להשקות אותו אלכוהול שוב והמחסומים והעכבות יעלמו שוב

&nbsp
דבר רביעי ואחרון:
אולי תראי לו סרטי פורנו של גברים שנהנים נורא מליקוקים ואצבעות שם. אולי הוא יבין שזו התנהגות סטרייטית לחלוטין.
&nbsp

A לוןA

New member
זאת ועוד

בלוטת הערמונית, אצל הגבר ממוקמת, מה לעשות, בדיוק שם (כנראה קצת יותר פנימה מאיפה שהלשון שלך היתה, אבל עדיין...)
לכן ליקוק וגירוי שם (בפי הטבעת ובחיץ הנקבים- שזה מה שקראת ה"אזור בין הרקטום לביצים עצמם") עושה לגברים מסויימים מאוד נעים- זה לא קשור לענייני משיכה מינית- זה פשוט עניין פיזיולוגי נטו
&nbsp
(אם הנימוק ההגיוני לא יעבוד אולי הנימוק הפיזיולוגי כן)
&nbsp
יכול להיות שהחבר שלך נמצא בשלבים אחרונים של גיבוש המיניות שלו, ומה שנראה לו "הומואי" מפחיד אותו. לכן הייתי ניגש לעניין מאוד בזהירות ובעדינות.

מי שלא מודה שאזור פי הטבעת זה איזור כיפי - הוא הומו

תגידי לו שאני אמרתי. אולי הוא ישתכנע.

00Natalie00

New member
רבותיי,SUCCESSֱ!

העלתי את הנושא בעדינות (דרך שיחת טלפון נו לא התאפקתי.. הוא חייל אנחנו רגילים לעשות שיחות רציניות שכאלה דרך הטלפון כי לחכות לסוף שבוע או לחכות שבועיים לסוף שבוע זה לא קל)
הוא בעצמו אמר שהוא חשב על הנעשה והגיע למסקנה שהקשר שלנו טוב,אין לו במה להתבייש ושהוא מרגיש מאוד פתוח לידי.
לכן הוא ישמח לנסות שוב -לא שיכור-
אני כמובן נורא שמחתי חיזקתי אותו ואמרתי לו שצריך להיות הכי גבר שבעולם כדי להיות בטוח בגבריות שלו ככה,אז נראה שהכול הסתדר :)
אני רוצה להודות לכולכם באמת שחיזקתם אותי אני נורא שמחה שמצאתי פורום בוא אני יכולה להתייעץ עם אנשים בוגרים יותר ומנוסים יותר שמוכנים לשתף את הדעה שלהם, תודה לכולכם :)

00Natalie00

New member
תחת תחת תחת

אני כבר ניסיתי רימינג בחיי בשביל לדעת שזה לא עושה לי את זה אבל הוא היה מוכן להחזיר את הטובה

yohi243

New member
הרבה גברים היו רוצים שבת הזוג תעשה להם ריימינ

הרבה גברים היו רוצים שיעשו להם כך אך או שאחן להם אומץ לבקש או שהם מתבישים או שהת נזטת לא מעונינת אלואי והיתה לי בת זוג כמוך פתוחה

למעלה