רימו אותי!!!!!!!

untitled

New member
רימו אותי!!!!!!!

Tower Records והתקליטיה זונות, שניהם ביחד וכל אחד לחוד!!! כמו שאמרתי כבר שאני מתכוון לקונת שלושה דיסקים בתקליטיה אז היום קניתי שלושה דיסקים: Led Zeppelin 4 Images & Words The blues Brothers אני בא בבית, מתיישב לי בנחת, ומעיין בדיסקים. ומה אני רואה? images & words יופי מצויין דיסק הכל טוב החוברת בסדר כמו שצריך... אבל שני הדיסקים האחרים, העטיפה בסדר, החוברת המצורפת בסדר, אבל הדיסק! הדיסק עצמו! נראה כאילו הוא דיסק צרוב. יש עליו כזאת כתובית A-ATLANTIC, וכתוב ACUM והד ארצי, וזה ורוד ואפור (בשני הדיסקים בדיוק אותו דבר) וגם כתובים למטה בדיוק השירים באותו גופן מעצבן (בשני הדיסקים אותו צורה נראים, רק התוכן והמלל עליהם טיפה שונה)! אולי אני תומך בדיסקים צרובים (למרות שאני באמת מעדיף לקנות ולא לצרוב) אבל אם כבר אני משלם כסף, ולא משנה כמה, אני רוצה לקבל משהו מקורי ואמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עושים?! אני נראה לי הולך להרים כמה טלפונים להד ארצי בתקווה שזה יעזור...

mis. tory

New member
ואללה גם אצלי

לד זפלין 4 זה נראה איך שתארת. קצת מוזר אבל נראה לי שזה אמור להיות ככה בדיסק הזה.

jason newsted

New member
צר לי לאכזב אותך..

אבל לא רימו אותך.. הדיסק מקורי לחלןוטין.. אקום זה זה כמן RIAA באהר"ב אלו שטבעו את נאפסטר על הפרת זכויות יוצרים.. בכל מקרה הדיסק יוצר בארץ אבל הוא מקורי. ככה כל הדיסקים של מטאליקה..

לא נכון.......

הדיסקים של מטאליקה נורמליים לחלוטין לפחות מה שיש לי מצויר על הדיסק והוא יחסית יפה

Bodom-child

New member
כל להקה

שהיא מפורסמת יחסית, מייצרים את הדיסקים שלהם בארץ. כל הדיסקים שלי מטאליקה וגם החדשים של מגהדת´, ועוד מלא מיוצרים בארץ

xflil

New member
אקו"ם דרך אגב

סתם זונות בארץ סליחה אין לי כוח להיכנס לזה

Flash_Gordon

New member
לא רימו אותך ולא נעליים

במקרה שני הדיסקים שקנית הם בהוצאת חברת אטלנטיק וככה הם מוציאים את הדיסקים שלהם(וגם את התקליטים). ומה לעשות שמייצרים דיסקים בארץ??? בגלל זה רשום לך הד ארצי ואקו"ם.

השחור שלי מיוצר בארץ.......

והוא בסדר גם הכיתוב על הדיסק עצמו יפה והכל רק משום מה הם החליטו לתקוע מדבקה מכוערת על רשימת השירים

Flash_Gordon

New member
התקליטים שהיו מיוצרים בארץ מסריחים

ולפעמים שונים בצורה מזוויעה מהמקור (בעטיפה)

untitled

New member
אם לא רימו אותי

וזה המצב הקיים אז לא שווה לי בכלל לקנות שם. לא ציפיתי לקבל כזה דבר אז מייצרים בארץ, כל כך קשה מלבד לצרוב גם לשים את הדבקה, הרי על יש את העטפיה הנכונה והחוברת אני אם ככה כבר מעדיף לקנות לא רחוק מהבית שלי יש אחד עם בסטה של דיסקים, אחד ב 20 ושלוש ב 50. זה לא מקורי אמנם, אבל מבחינתי אני חושב זה יהיה הרבה יותר מקורי ממה שאני קיבלתי שם בתקליטיה

untitled

New member
כן

אבל רק לפעמים בכל זאת לא הבנתי באיזה קונטקס רשמת את זה

למעלה