רימונים כמונעי סרטן הערמונית

רימונים כמונעי סרטן הערמונית

לפני כמה ימים פורסם בחדשות ערוץ 2 על מחקר שנערך בעכברים חולי סרטן הערמונית, ובו נאמר שאצל עכברים ששתו מיץ רימונים הגידול נסוג (או נעלם לחלוטין). ברצוני לשאול מה הכמות המומלצת של רימונים ליום שיש לאכול/לשתות כדי למנוע סרטן ערמונית? ידוע לי ששתית 2 כוסות מיץ רימונים ביום מצמצמת תוך שנה ב 40% את הכולסטרול בדם. האם זו כמות מספיקה למניעת סרטן הערמונית? תודה!

מיץ רימונים

ככל הידוע לי לא נערך נסוי בבני אדם ואני גם לא יודע איך ניתן לערוך (ולממן) נסוי כזה. מיץ כזה או אחר בהגזמה עלול להזיק בכל מיני דברים. הוא עלול לשנות את מאזן החומציות בגוף ועוד. אם אתה עכבר אז אולי תשתה לבריאות הרבה מיץ, אבל בבני אדם הדבר הנכון הוא מידתיות. אני נוטל בקביעות פרוסייף פורטה, כי שכנעו אותי שיש סיכוי שזה עוזר להפחית את הסיכון של סרטן הערמונית. אם זה נכון אינני יודע, אבל לדעתי אין בו שום מרכיב שעלול להזיק. לי בכל אופן נראה ששתי כוסות גדולים של מיץ רימונים זה קצת מוגזם. שנה טובה

הנה קישור לכתבה בנושא:

מיץ רימונים עשוי למנוע סרטן הערמונית ולעצם דבריך, סלח לי אבל יש בהם סתירה רצינית. מצד אחד אתה טוען שמיץ פירות (ומה יותר טבעי מזה??) "עלול להזיק", ומצד שני אתה לוקח תוסף תזונתי כלשהו כי "שכנועו אותך שיש סיכוי..." וכי לדעתך זה לא יזיק. לי זה נשמע כאבסורד רציני, ואני ממליץ לך לא לקחת תוספים על דעת עצמך.

מיץ רימונים

1. לא אמרתי שמיץ רימונים עלול להזיק אלא שצריכה מוגזמת של כל דבר עלול להזיק. שתי כוסות מיץ רימון נראה ל י הרבה, אבל שיהיה לך לבריאות. זאת ועוד יש הרבה דברים "טבעיים" מזיקים ואפילו קטלניים.(גם אופיום טבעי וכך גם הלענה בה הוצא סוקרטס להורג) 2. תוסף "פרוסייף פורטה" הומלץ לי על ידי רופא מומחה.

למעלה