רימוי בעבודה.

V-105

New member
רימוי בעבודה.

שלום אני בן 18 מתל אביב, בשלושה החודשים האחרונים עבדתי בפיצה האט אחרי תקופה זו החלטתי לסיים את תפקידי הן בכלל המשכורת העלובה והן עקב התנאים הגרועים. בתשלום המשכורת של החודש השני המשכורת איחרה בעשרה ימים, וקיבלתי אותה רק אחרי שהערתי למנהל סניף שלא קיבלתי. אך לצערי, לא קיבלתי את המשכורת של החודש השלישי וכבר עברו 18 יום קבלת המשכורות. פניתי לאחראי הסניף אך זה אמר שידבר עם הנהלת חשבונות אך זה ללא הועיל. כנראה שמשחקים בי פה באופן רציני, אחרי הכל לא מדובר בסכום הסטרי אך עדיין עבדתי ועמלתי להשגת כסף זה. מה אני עושה כדי שיתחילו להתייחס אליי ברצינות? עליי לערב את אחד ההורים? כתוצאה מאי תשלום המשכורות נכנסתי לחובות, אך ההורים נרתמו ועזרו לי לצאת מהם. מה אני עושה? תודה. נ.ב שמעתי שיש קנס מסויים על איחור תשלום במשכורת האם זה תקף במקרה זה?

אביא

New member
פשוט הכנס לבית דין לעבודה

גש למזכירות מלא טופס מתאים והגש תביעה. אם הינך בטוח בדבר יכולתך להוכיח כי עבדת אל תתפשר על קבלת פיצויי הלנה. בהנחה שיעבור זמן עד שתקבל את מה שמגיע לך זה יכול להיות סכום נאה ביותר.

brigit

New member
"שווה" זה מונח יחסי

אם להגיע לרח´ שוקן 25 בתל אביב זה לא בעיה בשבילך (ובהנחה שזה פיצה האט בתל אביב או הסביבה - לא שמתי לב אם ציינת) - אז שווה. לפי הסיפור שלך הם צריכים לשלם לך הלנת שכר על התקופה שלא שילמו לך - זה ה"קנס" שאתה מדבר עליו. חוץ מזה גם תצטרף לשלם אגרה על אחוז אחד מהסכום. אם מבחינת זמן, כסף (למרות שזה לא הרבה) ויכולת להגיע לבית הדין אין לך בעיה - תתבע אותם!!!!

למעלה