רילוקיישן

majaa28

New member
רילוקיישן

שלום
אנחנו מיועדים לרילוקיישין לסיליקון ואלי מטעם החברה של בעלי.
אשמח אם תוכלו לייעץ במספר שאלות:
אנחנו זוג צעיר ללא ילדים, מה בערך עלות המחייה הממוצעת באזור הזה לחודש?
האם יש אזור שהייתם ממליצים לגור בו בהתחשב בכך שאנחנו זוג ללא ילדים?
בית פרטי או דניין דירות?

תודה רבה

BW37

New member
אי אפשר לענות על אף אחת מהשאלות שלך

עלות ממוצעת ? מה זה ?
מה העלות הממוצעת של מחיה במרכז ישראל ?
אחד מוציא 10 אלפים שח לחודש, אחר 30 ושלישי 100 אלף
כמה ואיזה מכוניות אתם רוצים להחזיק
מה אתם אוכלים,
בישראל אפשר לשכור בית ב2000 שח לחודש וב25000 לחודש
אותו הדבר בקליפורניה

majaa28

New member
רילוקיישן

אז על תענה, נראה לי שאתה מנסה בעיקר להתחכם...תודה!!
לא נראה לי שמי שמשכיר בית ב25000 לחודש הוא חי חיים ממוצעים נראה לי רמת המחייה שלו יקרה

יש לי כמה עצות, הראשונה, תרשם מחדש לפורומים

בשם אחר.

תשנה גישה.
תקרא קצת אחורה ותשאל שוב.

יש אנשים שהיו עונים לך "כמה עולה חליפה ליתום?" ועוזבים את זה בזה.

------
אם תקרא אחורה לא רק תמצא תשובות, אלא גם תמצא אנשים ששאלו בדיוק את אותו דבר כמוך וקיבלו תשובות דומות.

או קי אז 25000 זה דוגמא קיצונית, אבל אני אישית מכיר כמה וכמה אנשים שגרים במרכז ישראל, והטווח של השכר דירה שהאנשים השונים הממוצעים שאני מכיר שונה ביותר מפי 2.

-- אנשים פה רוצים לעזור, תתן להם הזדמנות הם יענו לך. (אבל אם תתאמץ קצת בשאילת השאלה, התשובה תעזור לך הרבה יותר כי היא תתאים לך.)
-----
קריאה מומלצת

http://www.catb.org/esr/faqs/smart-questions.html

BW37

New member
25K

נכנסתי כרגע לאתר יד2
וחיפשתי דירות ובתים להשכרה מעל 25 אלף שח לחודש במרכז ישראל
לא 25, אלא מעל 25
ויצאו 150 תוצאות...
וזה רק מאתר אחד...
ואגב, בסיליקון וואלי, 25 אלף שח שהם 6 אלפים דולר, זה לא כל כך הרבה לשכר דירה...

לצערי לא יכולה לעזור

כי אני לא מהאזור. אבל נראה לי שמה שהבחור ניסה להגיד לך בתשובה שלו הוא שעמק הסיליקון הוא אזור ענקי, ורבה בו מאוד השונות בין עיר לעיר.
לדעתי אם אתם לא עם ילדים אז אתם לא חייבים לגור בעיר יקרה שמספקת גם חינוך ציבורי טוב. לכן אולי תוכלו קצת להתרחק ממקום העבודה של הבעל (שזה איפה אגב?) ..חוץ מזה אולי תשקלו רק אוטו אחד ולהשתמש בתחבורה ציבורית? יש המון פרמטרים שנכנסים למשוואה..
אם תנסי לתת קצת יותר פרטים, אני בטוחה שיהיה מי שיוכל לעזור לך. כרגע השאלה ההתחלתית שלך היא נורא כללית..
בכל מיקרה שיהיה בהצלחה

osnatbaryosef

New member
מאיפה בכלל מתחילים..

הנטייה לשאול שאלות כלליות ממש לא נראית לי מוזרה. להרבה אנשים אין מושג איך מתחילים לנהל רילוקיישן ואפילו איזה שאלות לשאול.
כמו שכבר כתבו לך , נושא הדיור הוא טיפה בים. תלוי בהכנסה שלכם, במה את תעשי, כמה קרוב למרכזי ישראלים /יהודים חשוב לכם להיות.
האם מספיקה דירה קטנה. האם האתם מתכננים להקים משפחה (ולכמה זמן הרילוקיישן). אני מציעה לך שתעשי קודם כל סדר בנתונים הבסיסיים:
הכנסה, זמן רילוקיישן, קירבה לישראלים אחרים (ואז השאלה היא איפה רובם מסתובבים) וכו'. עכשיו, אם בעלך נוסע למקום שיש בו כבר עובדים
ישראלים אחרים או שהחברה מיומנת בקליטה של עובדים מחו"ל, הכי טוב להתחיל משם.
בהצלחה

למעלה