רילוקיישן לסין

דן דן 76

New member
רילוקיישן לסין

שלום לחברי הפורום, אני מתכננן עוד חצי שנה לעבור לסין במסגרת עסקים בתקווה להישאר שם. העניין הוא כשאני אסע אני אהיה בן 32 ואני רווק. עכשיו, לעבור למדינה חדשה בלי לדעת את השפה עם הבדלי תרבויות ובגיל יחסית מתקדם זה לא קל. השאלה שלי היא האם יש מצב להכיר בסין בחורה מקומית, משמע סינית, למטרות רציניות או שאין אפשרות כזאת. לקחת בחשבון שאני לא מדבר סינית, יש שם סיניות נחמדות שמדברות אנגלית? מה היחס ליחסים בין-גזעיים בסין? מאחר שאני לא מתכוון להישאר רווק כל החיים השאלה שלי אם כדאי לעבור בכלל או להישאר בארץ ולמצוא איזו ישראלית נחמדה? תודה מראש

idogz

New member
עמוק.. מאוד.

תשמע.. תראה.. קודם כל אתה צריך לראות את הסיניות ולהחליט אם הן הטיפוס שלך חיצונית.. ולהפתעתי יש כאן לא מעט ישראלים שממש לא אוהבים איך שהסיניות נראות.. הסיבה שאני אומר קודם שתחשוב חיצונית, הרי אנחנו הרבה יותר חשוב לנו האופי, היא שהסיניות ( לפחות אלו שאני הכרתי ) מאוד נוחות להשתנות באופיין. אני באופן אישי חי עם חברה סינית כבר 4 חודשים ונהנה איתה כמו שלא נהנתי בעבר עם האקסיות הישראליות. עוד נקודה חשובה מאוד זה האם אתה מוכן להתחתן עם בחורה סינית, יש כאן לא מעט כאלו שעשו את זה בכל מיני שיטות, ויוכלו להדריך אותך..

רועי גב

New member
איזה צמרמורת....

מאחר ואין לי היכרות עם סיניות לעומק וגם אם היתה לי קצת אזיי החברה כאן גרמו לי לשנות דעה במהירות אבל ממש לא שולל אדם הוא אדם ובחורה לנישואים אפשר למצוא בכל מקום ובסין תוכל למצוא גם בחורות זרות אמנם במיעוט אבל הכול תלוי בך אצלנו האשכנזים אומרים "הכל מאללה" במבטא ערבי או האמא הטונסאית "הכל מכתוב"

rambling

New member
אל תיקח קשה

יש מספיק בנות על רמה בכל מדינה, כולל סיניות. הקושי הוא כמו בכל מקום למצוא מישהי אינטליגנטית, יפה ממשפחה טובה שיש איתה קליק וכו' ואחרי שמצאת הקושי הבא הוא שהיא גם תרצה לצאת איתך
הרבה זרים באסיה מקבלים תחושה שרק עצם זה שהם מערביים ו/או מרוויחים טוב זה מספיק בשביל שכל בת במדינה תרצה אותם. כשלמעשה הרבה בחורות ממעמד בינוני-גבוה לא מעוניינות בכלל בזר. זה גם תלוי איפה אתה מסתובב. אם תכנס למשרד של JP Morgan או של PWC לדוגמא האיכות האנושית שונה כמובן ממכון עיסוי הרגליים השכונתי.

Ludwig

New member
זאת בהחלט שאלה מאוד אישית...

ולפני שאתה מחפש תשובות לגבי מה שקורה בסין אתה חייב לענות לעצמך לגבי עמדתך האישית (משיכה, עמדה חברתית) לגבי זיווג שכזה. אינני מכיר מספיק את סין, אבל אני יכול לספר לך שתאילנד מלאה זוגות מעורבים של גברים מערביים עם נשים מקומיות (המקרה ההפוך נדיר מאוד). אני נתקל גם בלא מעט גברים ישראלים שמגיעים לתאילנד בגפם כדי להנות עם בנות מקומיות, אבל כאן אין מדובר בדרך-כלל בקשר רציני. נראה לי שלרוב הישראלים יש "תסביך" נגד התבוללות (מה שאצלנו דווקא נהוג לכנות אינטגרציה בריאה), והם נמנעים מקשר עם זרות, במיוחד כאלה שנראות כה זרות כמו בנות מזרח אסיה. למרות זאת בקרב ישראלים שחיים בבנגקוק אני מכיר לא מעטים שיש להם בנות-זוג מקומיות. בחלק מהמקרים אין מדובר בבנות משכילות במיוחד, ואולי גם אין מדובר בקשר לחיים, אבל בקרב כמה מהם מדובר בבנות משכילות ומוכשרות ובקשר רציני ביותר, אפילו כולל נישואים רשמיים וילדים.

דן דן 76

New member
הייתי בסין מספר פעמים

והסיניות בחלקן מאוד מוצאות חן בעיניי מבחינה חיצונית. בקשר להתבוללות, אין לי שום בעיה להתחתן עם לא יהודיה. השאלה שלי היא האם זה אפשרי בהתחשב בשפה השונה והאם הסיניות פתוחות לקשרים עם זרים? לדוגמא האם המשפחה שלהן תקבל את הקשר? יש לי אפשרות לעבור או לסין או לויטנאם , איפה השפה האנגלית יותר שגורה, ולשאלה קצת שטחית, מי יותר יפות הסיניות או הויטנאמיות? יש כאן מישהו שחי בויטנאם? יכול לספר לי על המדינה? איך זה לחיות שם? מה יותר קל ללמוד סינית או ויטנאמית? תודה,

banma

New member
קושיות לא קלות העלת כאן, מי יותר יפות ? לדעתי

הישראליות הכי יפות, כל הגוונים,כל העדות, חכמות מאוד ולא פראיריות...אבל הכל עניין של טעם, אם אתה אוהב מבנה ים תיכוני תשאר בארץ ואם בחורות לא שופעות (בחלקים המענינים) עושות לך את זה...בוא לכאן (לסין). אם אתה בחור נחמד, נראה בסדר,רציני ולא סתם ברדקיסט שמחפש בילוי קצר, אתה תמצא שפע של נשים מקסימות בסין עם כל היתרונות והחסרונת שיש להן, יש יפות ויש מכוערות, יש שרואות בך מועמד רציני ויש שחושבות שאתה ארנק מהלך...הכל תלוי במה אתה משדר ומה אתה מחפש באמת, אם כוונותייך רציניות אז תמצא גם בחורה רצינת. בינתיים לצורך הקוריוז,היום במשרד של עורך הדין שלי הצטרפה לפגישה המתמחה שלו, הבחורה דיברה אנגלית ברמה מדהימה ונראתה מיליון $...אם היא תסתכל עליך ? אני לא יודע, אבל יש כאלו בנות בסין ולא מעט. שבת שלום.

למעלה