SisterMoon
New member
רילוקיישן וזה
שלום לכולם! איזה כיף שאני חיה בעידן שבו יש פורום בכל נושא ויש למי לפנות עם כל שאלה מפגרת
יש לי שאלה לגבי בקשה לאשרת עבודה באי שהוא קראון דפנדנסי של אנגליה. אני לא כל כך מבינה איך זה הולך מבחינה חוקית, אילו מהדברים מוכתבים לפי המלכה ואילו לא, אבל קראון דפנדנסי זה המונח שבו הם משתמשים. בן זוגי מזה 5 שנים עובר לשם במסגרת עבודתו, ואני עוברת איתו כ"תלויה" (זה נורא פמיניסטי, אני יודעת). כדי להיחשב שם כידועים בציבור, עליי להוכיח שאנחנו מנהלים משק בית משותף שנתיים לפחות. עד פה הכל בסדר, כיוון שאנחנו גרים ביחד אפילו יותר משנתיים. אין לי מושג מי שומר חשבונות ארנונה/גז/חשמל ישנים, אבל אני בטח שלא. מנסיונותיי הנואשים ליצור קשר עם הרשויות, רק בחברת חשמל יכלו להנפיק עבורי חשבונית משנת 2009, אבל רשום עליה שם בן זוגי בלבד. חשבתי להצליב אותה עם חשבונית אחרת מאותה שנה, שיש עליה את השם שלי, אבל לצערי, זה בלתי אפשרי. שאלתי היא כזו: בהנחה שאצליח ליצור קשר עם בעלי הדירה הקודמת שגרנו בה ולהשיג חוזה שכירות, האם זה מספיק? אני יכולה ללכת ולהוציא תעודת זוגיות ב-1000 ש"ח (כן! באנגלית זה 1000 ש"ח!), אבל אני תוהה אם זה הכרחי. אני יכולה גם פשוט להצהיר ביחד עם בן זוגי על זוגיות ומגורים משותפים מול נוטריון ולהציג את המסמך הזה כראיה? מודה לכם מראש!
שלום לכולם! איזה כיף שאני חיה בעידן שבו יש פורום בכל נושא ויש למי לפנות עם כל שאלה מפגרת