ריכולים

ריכולים

איזה גישה אתם נוקטים כשאנשים מרכלים לידכם? ראיתי אנשים שפשוט הולכים מהמקום. ראיתי אנשים שמשתתפים בשיחה. ראיתי כאלו שרק מקשיבים. איך אתם פועלים?

זה משתנה ../images/Emo13.gif

אני מזהה הצלחה די גדולה בעבודה עם ההסכמה הזו של טוהר המילה לעומת העבר. פעם היו נוצרים אצלי דמיונות שלילים לגבי האדם המרוכל היום אני מצליח לרוב לא לגבש דמיון כלשהו או שיפוט כלפיו. אני מקשיב אבל אומר לעצמי שעד שאני לא מכיר את האדם אני לא ממש סומך המידע שמתקבל אצלי ולוקח אותו בע"מ. לפעמים אני משתתף בשיחה אבל לא נותן למידע הזבל להגיע אלי פשוט מסנן אותו
, לפעמים אני משנה נושא של שיחה, או שואל שאלות לגבי איך הגיעו למסקנה שפלוני אלמוני הוא ככה וככה ועל סמך מה. לפעמים אני שותק, לפעמים עוזב את המקום, לפעמים אני אפילו מדמיין את ההיפך ממה שנאמר וזה גם חידוש קצת למדתי את זה ממך מיכלי
. לורב מנסה לדמיין גם לטובה כדי לראות מה יעלה אצלי. כידוע אני לא מושלם וגם אני לפעמים תופס את עצמי מרכל או מקשיב לדברי רכילות
, באותם רגעים אני משתדל להיות מודע לכך.

תודה! הרעיון של לדמיין ההיפך ממש

מרגיש לי מועיל. לא ניסיתי אותו אף פעם
אנסה בהזדמנות

נדמה לי שכבר עשית ../images/Emo6.gif

לא
אמרת שתעשי את זה אז כשגידפתי מסעדה מסויימת בת"א
שלא בדיוק עשתה לי טוב אז.

וואלה שכחתי מזה!!

עשיתי את זה על המסעדה ההיא באמת... אבל לא על בן אדם. משום מה, הקונספט הזה לא היה נגיש לי בתפריט האפשרויות (לעשות את זה על בן אדם). או לפחות כך אני זוכרת כרגע

למעלה