ריכוך נעלי פוינט

Vitamin Chick

New member
ריכוך נעלי פוינט

המרוה שלי אמרה לי שהנעליים שלי נורא קשות (עליתי עליהן רק 3 שיעורים...) ושאני צריכה לרכך אותן הרבה הרבה! והיא הראתה לי דרך אחת - להחזיק את הסולייה וללחוץ אותה... יש עוד דברים שאפשר לעשות כדי לרכך אותן הרבה הרבה?

xספירושx

New member
ממ..

לי אמרו פשוט הרבה מאוד לכוףף אותך ולשחק איתן,אממ והמליצו לי גם לעטוף אותן במגבת או משהו ועם פטיש (כן,פטיש) לדפוק בקשה אך בעדינות... ו.. אממ הזמן גם יעשה את שלו..

prophecy girl

New member
לפי דעתי הדרך הכי טובה../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

היא לנעול את הנעליים בבית וללכת איתן איתן על הכריות.. זה ממש מררכך אותן...

ריכוך פוינט שוז---הדרך הקלה-

ב-קשת של הנעל תפעילי פן של שיער וזה מחמם את זה ומרכך את זה...כמה שעות ביום והם רכות.

H e l p3

New member
רגע....

בעצם- חום מקשה את הגבס. הפעולה הזאת אמורה רק להקשות אותו.

the mush

New member
*מנסה*

חח.. רוצה לגלות מה זה ה-"הוספת תגובה מקוצרת."

TheBlackFairy

New member
כמה עצות../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

לפני שאת שמה את הנעליים תקחי את הנעליים ותקפלי כמה שאת יכולה וגם בסוף העלייה על פוינט תעשי אותו דבר
.
מכירה את המצב הזה שצריך פיפי דחוף
, אז לוקחים רגל אחת ודוחפים את הקשת שלה הכי חזק, סופרים בערך 16 פעימות (אפשר גם יותר) ואז מחליפים רגל
.
בקשי מהמורה שלך שתעשה תרגילים לחיזוק הקשת, כמו לדחוף את הקשת במקביל, בראשונה (אני לא זוכרת אם עושים את זה, אבל יש מורות שעושות את זה) וגם בשנייה שזה באמת עוזר
.
לנעול את הנעליים בבית כדי לעזור לנעליים להתרגל לרגל שלך
. וסתם שאלה, איזה סוג נעליים קנית
, וטוב שאין למורה שלך דרישות גבוהות מידי, הרי אמרת שעלית עם הנעליים האלה 3 פעמים וריכוך נעל פוינט זו לא עובדה שקוראת תוך יום
.

Vitamin Chick

New member
../images/Emo13.gif

קניתי "רסיטל" של סאנשה וברור שהיא לא מצפה ששיעור הבא הנעליים יהיו רכות כמו נייק שוקס
אבל היא אמרה שהחלק בקשת ממש ממש קשה ואני צריכה לרכך אותן הרבה... כי החלק הזה אמור להיות בקשת ולא ישר (כמו אצלי
)

ש ו ר ט י

New member
בד"כ הנעליים של סאנשה יותר קשות...

אבל הזמן יעשה את שלו. את צריכה פשוט לעבוד איתם ולעבוד על הקשת כמה שיותר. יש לי שיטה לריכוך הנעליים שבדרך כלל עובדת- אני נועלת את הנעליים בבית, ובעמידה על הפוינט אני לוחצת על הקשת בעזרת קיפוף הרגליים (כמו גראנד פלייה סגור). זה ממש עוזר! גוד לאק!

רסיטל של סנשא הן מיועדות למתחילות

אוליי עדיף לרחם עליהן עם כל הפנים והפטישים ולהתאמן עליהן לבד עם הרגל בכדיי להתחזק וכדיי לא להרוס אותן תוך שבוע! סתם עצה שלי,חבל הן יקרות...

the mush

New member
רגע-רגע-רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם אומרים שסנשא הם קשות
אז הם לא למתחילות
תמיד לפעם הראשונה צריך ת'הכי רכות. בישביל קודם ללמוד איך לעשות. אחרכך- קונים ת'קשות, ומרגלים ת'נעל לצורת רגל וכו'. זה מה שלפחות קראתי באחד הדפים של RAD על לעלות על הפוינט.

splashi

New member
סנשה לא רכות כלל?

קניתי פעם סאנשה ושברתי אותן פעם ראשונה שעליתי ומזה אין לי קשת חזקה אז זה אומר שהן ממש רכות לא?

the mush

New member
לי אין מושג,

שורטי, כמה הודעות למעלה אמר/ה שהן קשות. ואביב גפן שליטה

בדיוק ההפך

למתחילים מומלצת נעל הפויינט הקשה ביותר (על מנת למנוע עיוותים ועיקומים של הרגל), במיוחד לפעמיים הראשונות. לאחר מכן מומלץ לרקדניות (ורקדנים שרוצים להתחזק) שעולות על פויינט שנתיים שלוש נעליים חצי רכות. נעלי פויינט רכות הן אומנם נוחות יותר, אך קשות יותר לשימוש, וחובה לדעת לעלות היטב על פויינט לפני שנועלים נעליים שכאלו.

למעלה