ריכוז שאלות

DeadalusX

New member
ריכוז שאלות

כמה שאלות שעלו לי בזמן האחרון לגבי פיתוח משחק בפלאש (עוד מעט ממוכן... ) 1. אם אני רוצה לעשות קצת כסף על ידי הוספת פרסומות במשחק? איך עושים את זה? אם זה נגיד גוגלאדס, לא הצלחתי למצוא שום טוטוריאל שמסביר איך עושים את זה 2. שילוב עם פייסבוק, במשחק שלי אני רק רוצה להוסיף אפשרות לפרסות התוצאה על הקיר, א. איך בדכ עושים דבר כזה? מה הדרך הכי פשוטה לבצע את זה, כרגע אני מתמחה רק בפלאש, יש לי ידע כלל ב-PHP ובג'אווהסקריפט לא נגעתי אף פעם ב. בשביל לפשט את העניינים החלטתי לנסות להכנס ב-API החדש של פלאש לפייסבוק, הבעיה שאין עדיין דוקומנטציה רצינית, אז אם מישהו יודע איך עושים את פרסום התוצאה בAPI של פלאש אני אשמח אם ישתף, לא הצלחתי למצוא דוקומנטציה בכלל על הפקודות של פרסום בקיר. אני כבר שובר תראש, המשחק שלי כבר 99% מוכן ועכשיו בשביל לשלב בפייסבוק אני צריך ללמוד עוד איזה 2 שפות שאני לא מתעסק בהם כמעט, לא שיש לי בעיה ללמוד, רק אני קצת מיואש כי חשבתי שאני קרוב לסיום...

IndigonFlash

New member
אל תתחיל עם פייסבוק - אין בזה כסף בשביל מתחיל

בשביל פרסומות תשתמש באתר הזה www.mochiads.com בשביל למכור את המשחק שלך תשתמש באתר הזה www.flashgamelicense.com, ותצרף את הפרסומות למשחק רק אחרי שהמשחק "נקנה".

DeadalusX

New member
כן, לא חשבתי

שאני אהיה מיליונר או משהו רק רציתי לדעת איך עושים את זה תודה על התגובה

Tiger 2

New member
בנוגע לפרסומות

אם תהיה לך האפשרות אני ממליץ להשתמש באתר הזה בשביל פרסומות www.cpmstar.com העניין הוא שבשביל לעשות שם חשבון אתה תצטרך ש"יקנה" את המשחק שלך ספונסר שכבר משתף איתם פעולה (לפחות ככה זה היה כשאני התחלתי איתם). ה-eCPM שלהם לדעתי הרבה יותר טוב משל Mochi. לגבי שתי השאלות האחרות כרגע אני עדיין לא יודע וזה גם משהו שאצטרך ללמוד בעצמי ברגע שהמשחק שאני עובד עליו יהיה גמור.

DeadalusX

New member
ואיך מוכרים את המשחק?

נגיד המשחק מוכן אז מה השלב הבא? איפה מוצאים את הספונסרים?

למעלה