ריכוז מידע+לינקים עבור המצטרפים בתום עונה 1

riz1

New member
דווקא בגלל השביתה - יש ליריחו יתרון

כי כל 7 הפרקים של עונה 2 כבר מוכנים לשידור ואין צורך בכתיבה, בימוי, עריכה וכו'. המחאה של הצופים הייתה לפני חצי שנה ללא קשר לשביתת התסריטאים הנוכחית בהוליווד, אלא בעקבות החלטת ראשי CBS לבטל את הסדרה ללא הצדקה. המחאה נמשכה במשך חודש מורט עצבים עד שהושג הסכמה ל-7 פרקים חדשים בעונה 2.

1 shiran 1

New member
וואוו תודה רבה לך והאיש צבא בתמונות זה זה

שהיה בפרק האחרון?

riz1

New member
הוא לא הופיע בפרק האחרון, זה שחקן מרכזי חדש!

יהיה לו הרבה משקל בעונה השנייה

nogao10

New member
איזו השקעה!!!!

ואווו, באמת המון דברים שלא ידעתי!!! אני אסתכל על הלינקים עוד חצי שעה.... אבל וואוו, ההשקעה!!!!! אהבתי את המחאה.... NUTS!!!!! חחחחחחחחחח וראיתם את סטנלי במחאה? איזה חמוד!!! וגם מימי, אני מתה עליה! בכללי, סדרה מעולה, שמחה שמחזירים אותה, ועכשיו גם אני אחכה עוד חודשיים ואאתר את הפרק..... שאני אחכה עוד חצי שנה? חה!!!!!!!

riz1

New member
עוד נתון שנזכרתי בו - פרק סיום עונה 2

הפעם פרק 7 (פרק סיום) של עונה 2 לא יסתיים עם סימן שאלה ומתח כמו בפרק 22 של עונה 1. הפעם הסיפור ייסגר בצורה אלגנטית. אבל.... יהיה מקום להמשכיות וחומר למחשבה על המשך העלילה. לפי מפיקי הסדרה יש בראשם חומר ורעיונות עליליתיים שיכולים לספק לפחות 7-9 עונות של הסדרה. כעת הכל טמון ברייטינג האמריקאי בזמן שידור העונה השנייה - מחזיקים אצבעות!

riz1

New member
הקליפ הוכן לאחר פרק 11 ולקראת פרק 12 והלאה

נעשה במיוחד לאור פגרת החורף הארוכה שסיפרתי לכם קודם לכן.

שרית931

New member
למה המוחאים בחרו באגוזים?

אני צפיתי קבוע בסידרה וסופסוף יש לה פורום!!! למה אגוזים? שה קשור למשהו שהיה בסדרה או בגלל שבאנגלית אגוזים זה גם אנשים לא נורמלים?

riz1

New member
בטוח שצפית בפרק הסיום ?!

אם כן - יש רגע בו המנהיג של ניו ברן אומר לג'ייק במכשיר קשר רגע לפני שהם תוקפים שהם מיעוט ואין להם מספיק תחמושת ורצוי שייכנעו כעת. אז ג'ייק מגיב בקשר "NUTS" (אגוזזים) בהשראת הסיפור של סבא שלו מממלחמת העולם השנייה. משם הכל הגיע :)

למעלה