ריכוז. הלפ!

ריכוז. הלפ!

רציתי לשאול משהו... מה זה היה... אה, כן, מישהו יודע מה תורם לריכוז? כלומר, כרגע זה בתנור, יש הנחה של 35%, אני מניחה שלא, או אולי כן. אה, השאלה! נזכרתי! מישהו יודע מה תורם לריכוז? כי זה הסמסטר האחרון לתואר, ואני לא יכולה להתרכז, אני סוטה מהנושא כל הזמן, אתמול הייתי בתל אביב, כרגע אין לי זמן, אולי מחר, בתיאבון. אבל הכי חשוב זה מה שהייתי צריכה לשאול- מה עוזר לריכוז?.. טוב, הבנתם את הרעיון, אני במצוקת ריכוז קשה ביותר
תודהההההההההההה!!! (ואם למישהו יש רעיון איך אפשר להתרכז...
)

dance of life

New member
וובכן

גם כי אני יודעת לבד וגם כי בקורס שעברתי לאחרונה המדריך דיבר על זה רבות תשבי על שולחן נקי מהכל - בלי פלאפון, בלי מחברות/ספרים של נושאים אחרים, בלי עיתונים, בלי כ-ל-ו-ם מלבד החומר שאת צריכה ללמוד. אם זה כמה מקצועות, שימי רק את המקצוע שאת למדה באותו רגע. כבי את האורות בכל הבית אם את לבד, שהעיניים לא יעסיקו אותך. תשתיקי טלוויזיה/מוסיקה וכו' עצמי עיניים, קחי 10 נשימות ארוכות ועמוקות. פקחי עיניים והתחילי.

או לא, אני מדברת על הרבה יותר מזה,

אני לא מדברת על מתי שיושבים ללמוד בבית, אני מתכוונת באופן כללי במהלך היום, אני יושבת בשיעור וכל 15 שניות בערך מוציאה את הטלפון לבדוק מה השעה, מרימה את התיק ומתחילה לערבב הכל לראות מה יש (כאילו אני לא יודעת מה יש לי בתיק...), ובשניה שאני מניחה אותו על הרצפה אני מרימה אותו חזרה, כל הזמן יש לי תחושה ששכחתי משהו... דברים כאלה...

למעלה