רייJKKKההה והTוXטט @@@

רייJKKKההה והTוXטט @@@

בסיבובבב הקודםםםם בWעהה טובה ומוצלחתת ע9הה Wאקירהההההההה מהתחרוווווווותתת זההה הולללללךךך ונהיההההה ממששש קשששששההה.. עוד כמהה הדחותתתת ונגלההה מההה יהיההה דואטטטטטט הAנההה שללל ריאננננננההההה @@@

../images/Emo128.gif

אני מת על גניפר.. אבל מלעשות שהקריירה שלה פשוט גמורה.. ועם יהיה לה שיר עם ריהאנה הוא לא יצליח בגרוש =[

JoNy Boi

New member
../images/Emo128.gif

Listen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הן כבר לא עשו דואט חוצמזה?? נראלי winning women או משהו ..

tamir r

New member
winning women זה עם ניקול שרזינגר

ריהאנה וביונסה אויבות אולי לא שמעת אבל ריהאנה ניסתה "לגנוב" לביונסה את החבר שלה ג'יי-זי

JoNy Boi

New member
אני יודע על זה קצת יותר ממה שאתה חושב ..

והקטע עם ריהאנה וביונסה
זה פיגור היא בחיים לא שמה ולא תשים על ג'יי זי פשוט ביונסה היא טיפוס קנאי וצריך להשלים עם זה

tamir r

New member
מה קנאי

תאמין לי שאם היית בת והיה לך אהבה של 5 שנים ופתאום אחת עם אף גדול תבוא ותגנוב לך את החבר לא תכעס?

אללללףףףף קווולללל עללל מהה הםםם רבותתת??

ג'ייזייייי הואאא אחדדד המכועררררריםםםם אבר4רר מהה יפיופה כמווו ביונOהה עוWההה איתוווווווווווווו????@@@ בתתת קוללל אנייי Nתתת עלללל ריXנההה אבלללללל פWוטט פאתטטטטטטט זזרווקקקק אתתת הפצצתתת עולםםם ביונסההה ולעבוררר ל7יאננההה נראלייי גייזיי לאאא Oתוםםם XDD:

tamir r

New member
../images/Emo6.gif

אין בנאדם אחד בעולם שלא היה רוצה את ביונסה את ריהאנה היו כמה שלא רוצים
(רמז: אף
)

JoNy Boi

New member
טוב לא צריך להפגין כל כך הרבה אהבה בבת אחת.

להזכירכם אתם בפורום של ריהאנה, ושמענו, כן כן שמענו שביונסה אלוהית ושריהאנה מכוערת שגונבת חברים של אחרות אבל זה לחלוטין נמאס ובשביל טקסי הסגידה האלה יש פורום לביונסה ולדסטניז צ'יילד.

ג'ונייי אתההה כZZההה ממורמממררררר LLOOLL

בקטעעע הזההה אתהה הכייי Wונההה ממניייייי בארץץץ ולאאא תאוםםםםםםםםם @@

tamir r

New member
אז אני תאום?../images/Emo12.gif ישששששששששש!!!

ובשפה שלך, תאום שלי: Xז Xנ***** תתתתXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!םםםם?!?!??!?! *******WWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!
וג'וני אז מה אם אנחנו בפורום ריהאנה אני לא אמרתי שאני לא אוהב את ריהאנה אבל אני לא מדבר רק בשם עצמי אמרתי יש אנשים שלא יאהבו רק בקומונה שלי הצביעו 10 משתמשים
לריהאנה

JoNy Boi

New member
איזה באסה שאנלא תאום ../images/Emo10.gif

אני ילך להתמרמר עם עצמי

למעלה