ריי - פרק חמישי

ריי - פרק חמישי

טוב, עוד שעתיים אני נוסע לי לנמל התעופה לכמה ימי חופשה באיסטנבול... אבל לפני כן... ריי - פרק חמישי
כזכור, בפרק הרביעי הלכו גיבורינו לחטוף את מנהיג החיזבאללה חסן נסראללה (נראה מה הוא יחשוב על חילופי שבויים אחרי שמשהו כזה יקרה לו) והופתעו לגלות במקום גם את אוסמה בין לאדן... צוות ארבע כמעט נתקע בצרות בגלל ההתרחשות המפתיעה הזו אבל תגובה מהירה של צוות שלוש הצילה את המצב... עכשיו הולך צוות אש שלוש לבלות חופשה בניו-יורק, אחרי שילווה לו בשקט את אוסמה בין לאדן...

MetalSlider

New member
../images/Emo58.gif

לא אהבתי את הסוף...נראה כמו איזה סרט פרונוגרפי רך.

DesertRose1

New member
תעשה חיים (שוב)../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif }}../images/Emo11.gif

אני אעשה לי "מרתון" של שני הפקים האחרונים.....
ביי לך, אתה כבר לא פה אבל לא משנה...
תהנה!!

פרק טוב, אבל-

1- אבל הגיבורים הם יותר מדי סופרמנים... כל הקטע הזה שהם ירדו על סוכן הCIA היה די מטופש ובכלל, הם מושלמים מדי
2- לא היה צורך לצטט את כל השיר של ארבעת הבנים של ההגדה
3- הגיבור לא יהודי???
בהתחשב בעובדה שהוא חייל בצה"ל העובדה שהוא גוי היא די משעמותית. 4- זה רק אני או שהחלק האחרון והאירוטי של הסיפור היה ממש ממש לא מובן

אירוטי?

החלק האחרון הוא אירוטי? יאללה יאללה... אם זו אירוטיקה אז נכשלתי בהעברה של המסר.... הגיבורים יותר מושלמים? אנ'לא בטוח בקשר לזה (וההמשך יעיד)... וזה שהם ירדו על סוכן הCIA זה היה ביטוי לחוצפה שיש בהם (כמו גם לעצבים על מה שקרה במטוס)... ציטטתי את כל השיר רק כי אני אוהב אותו, מצטער אם זה לא התאים
וכן, הגיבור לא יהודי - או לפחות לא רואה את עצמו כיהודי... הגיבור הוא כמובן דמות שבנוייה בחלקה על עצמי ועל סיפור החיים שלי... ואני, בדיוק כמו הגיבור הנושא את שמי, לא רואה את עצמי כיהודי (וזה למרות מה שכתוב בת"ז, למרות שההורים יהודיים ולמרות כל ההתחנחנות של אנשים שאומרים לי "אם ההורים שלך יהודים אז אתה יהודי")... הגיבור חייל צה"ל ונחשב (בעיני הביורוקרטים המטומטמים) יהודי פשוט בגלל שהוא לא טורח (בדיוק כמוני) לשנות את סעיף הלאום ולא רואה שום טעם ללכת ולהסביר לאנשים את עניין האמונה שלו

DesertRose1

New member
וואי אהוד, מעולה../images/Emo70.gif }}../images/Emo11.gif

הסיפורים שלך מרתקים.. קראתי עכשיו את 4 ו5 ברצף.....
אפשר לעשות מזה ממש סרט....

למעלה