רייקנות פנימית

פיה2

New member
רייקנות פנימית

כרגע אני מרגישה הכי רחוקה משלמות פנימית, אני חיה בזיוף נוראי... חיצונית הכל בסדר ואפילו מוצלח אבל, בפנים אני יודעת שאני לא חיה כפי שהייתי רוצה לחיות ואני לא אמיתית עם הסביבה שלי. למה אני לא משנה? פחדנית. אני מפחדת לפגוע בהורים שלי ואני מפחדת מתגובת הסביבה. מצב בעייתי וקשה לי להמשיך איתו. אני צריכה לשנות.

אור גינאל

Well-known member
השאלה היא אם את מוכנה

הורים מנסים להגן עלייך כי הם חושבים כמו שהם מכירים אותך שאת עדיין לא מוכנה לעוף מהקן . את לא צריכה לחפש שלמות פנימית או למלא את הריקנות הפנימית ,את צריכה להיות מוכנה וזה לא צחוק זה עניין של חיים ומוות . מה זה להיות מוכנה ,לדעת להתאמץ ולדחות את הסיפוקים עד אחרי שאת משיגה מה שרצית . את לא לבד ,כולם מתמודדים עם התעלומה הזאת וזה הפיתרון ,וזה גם ימלא לך את החיים ולא תצטרכי לחשוב על מה יש בפנים ריקנות או שלמות או איך שלא תקראי לזה .

פיה2

New member
שלמות

אני לא מחפשת ``מושלם`` אני מחפשת ``אמיתי`` להפסיק עם הזיוף כי אני לא יכולה לחיות איתו גם אם זה יפגע כי אני לא רוצה להמשיך באורח חיים של הורי- אני לא מאמינה בו וגיל 21 אחרי שנים של תהיה ובדיקה הוא מספיק בוגר להערכתי לעשות שינוי... NOW OR NEVER

אור גינאל

Well-known member
אולי תסבירי כי זה נשמע לא טוב

מה זה "אורח חיים של הורי"? הם קשורים לעולם התחתון ודורשים ממך לקבל תפקיד בכיר בכנופיה ?

למעלה