רייקי.. שלום, אני מאזור הקריות. רציתי המלצות על קורסי רייקי באזור.תודה!
O oshi New member 29/10/01 #1 רייקי.. שלום, אני מאזור הקריות. רציתי המלצות על קורסי רייקי באזור.תודה!
א אוריאל מעוז New member 29/10/01 #2 באזור הקריות... אני לא מכיר אבל בנתניה אני מכיר מישהי מעולה. לפרטים צרי עימי קשר. אור וטוב אוריאל מעוז
באזור הקריות... אני לא מכיר אבל בנתניה אני מכיר מישהי מעולה. לפרטים צרי עימי קשר. אור וטוב אוריאל מעוז
O oshi New member 30/10/01 #3 הי, אוריאל. תודה על המידע ואשמח לקבל פרטים בנוגע למדריכה מנתניה. ליצור איתך קשר, הכוונה דרך הפורום או בדרך אחרת (שאני לא יודעת עליה). שיהיה בוקר נפלא!
הי, אוריאל. תודה על המידע ואשמח לקבל פרטים בנוגע למדריכה מנתניה. ליצור איתך קשר, הכוונה דרך הפורום או בדרך אחרת (שאני לא יודעת עליה). שיהיה בוקר נפלא!
א אוריאל מעוז New member 30/10/01 #4 יש דרך נפלאה ליצור איתי קשר ../images/Emo13.gif מס´ הנייד שלי רשום בהודעת מנהל הפורום. אור וטוב אוריאל מעוז
יש דרך נפלאה ליצור איתי קשר ../images/Emo13.gif מס´ הנייד שלי רשום בהודעת מנהל הפורום. אור וטוב אוריאל מעוז
C cybercorp1 New member 31/10/01 #5 אוריאל אתה מדבר אולי על שאנטי? אם כן אני רק רוצה להוסיף כמישהו שלמד אצלה שהיא הכי מדהימה מקסימה ונהדרת שיש.
אוריאל אתה מדבר אולי על שאנטי? אם כן אני רק רוצה להוסיף כמישהו שלמד אצלה שהיא הכי מדהימה מקסימה ונהדרת שיש.
א אוריאל מעוז New member 1/11/01 #6 כולם "הכי" מדהימים... וכולם "הכי" מקסימים וכולם "הכי" נהדרים ולא לא דיברתי על שאנטי. פרטים לא בפורום אלא בשיחות אישיות בלבד. דרך אי מיילים או דרך טלפון ולא על גבי הפורום. אור וטוב אוריאל מעוז
כולם "הכי" מדהימים... וכולם "הכי" מקסימים וכולם "הכי" נהדרים ולא לא דיברתי על שאנטי. פרטים לא בפורום אלא בשיחות אישיות בלבד. דרך אי מיילים או דרך טלפון ולא על גבי הפורום. אור וטוב אוריאל מעוז
D danmoses New member 8/11/01 #7 רייקי באזור הקריות יש בקריות מרכז ירוק טבעי- שם יש קורסי רייקי. לפרטים נוספים התקשר 053-612396 דניאל