רייבעולושין

misteranderson

New member
רייבעולושין

ערסים - בואו נסגור את הסוגייה על ההתחלה. היו ערסים, הרבה ערסים. שהם ימנעו ממני להנות? חס וחסה. חוץ מזה, התברר לי שהם הרבה יותר חכמים ממני. כי אני שכחתי לבוא לים עם כובע+משקפי-שמש ונשרפתי כולי מהשמש של שתיים בלילה... רוסים שיכורים - פחחח...הצחיקו אותי לאללה... מאבטחים - יחס של 1-1, לכל ערס מאבטח. שרצו בכל מקום. לדעתי אפשר לצרף כמה מהם לקטגוריית רוסים שיכורים... סמויים - כל מי שהיה לא הבין מה עשו שם אנשים שרוקדים מוזר ומסתכלים לכל הכיוונים תוך כדי... כוסיות - היו איזה שתיים אולי שלוש ככה. בשלב מסויים היו גם כמה על הבמה. קור - איפה הקיץ קיבינימט???!!! נכנסתי למצבים לא נעימים, כמו למשל לרקוד בערסטריקס רק כדי להתחמם...בללעעעע... ובקצרה על האנשים החשובים באירוע: void - היה חביב. נתן כמה טובים בהחלט. xerox&Illumination - גמרתי פעמיים. דפקו סט ענק. לא יודע מאיפה הביאו את הרמיקסים המטורפים האלה.... ערסטריקס - הקאתי פעמיים. הלכתי לעשן נרגילה ב15 שח. הקאתי עוד פעם, היתה שרופה רצח. הערסים נהנו, מאוד. Infected וחברים - היו אחלה. חבל שהם התעקשו לדחוף לכל טראק גיטרה, גם אם זה לא קשור בעליל. סקאזי והקרקס המעופף - השם הזה נשמע כמו סרט יפני ממוצע...השתעממתי לאללה מהמוזיקה של סקאזי. פיתחתי תאוריה שאומרת שאם נוריד את הגיטרות מהטראקים שלו, כולם יהיו בול אותו דבר. תנסו. לסיכום- היה כיף, אבל אני חייב למצוא מסיבות עם מוזיקה יותר פסיכודאלית.

Gamma Goblin

New member
"סקאזי והקרקס המעופף"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה פה מונטי פייטון וחבורתו??? חחחחחחחחחחחחחח.......... ובאותה הזדמנות: bug funk - weirdo ולילה טוב.

למעלה